Sure Ezberleme Programı (Okulöncesi ve İlköğretim Çocuklar İçin)

Merhabalar, bu yazıda küçük çocuklar için piyasadaki en iyi sure ezberleme programını paylaşıyoruz. Daha çok okulöncesi çağındaki veya ilköğretime giden çocuklar için uygun olan bu program sayesinde çocuklarınız hiç sıkılmadan ve hatta eğlenerek istediğiniz sureyi ezberleyecek.

Bundan böyle çocuklara onları zorlayarak sure ezberletmeye paydos. Üstelik hem eğlenecekler hem de normalden çok daha hızlı ve kolay bir şekilde sureleri ezberlemiş olacaklar.

Küçük çocukların erken yaşlarda dinimizi öğrenmesi ve sureleri ezberden okuyabilmesi onların ileride hayırlı bir insan ve iyi bir müslüman olmaları açısından çok önemli.

Fatih Çollak’ın seslendirmesiyle bu muhteşem sure okuma programını indirmek için buraya tıklayınız.

Android İçin Sure Dua Öğretici Ezberletici

Özellikle namazda geçen sureler başta olmak üzere, diğer bazı sureleri ve müezzinlikte okunan sureleri kolay ve hızlı bir şekilde ezberlemek isteyen herkes için ideal bir mobil programdır.

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi hem sureyi görüp okuyabilir, hem de sesli olarak dinleyebilirsiniz. Bu faydalı Android uygulamasını Google Play üzerinden yüklemek için buraya tıklayınız.

iPhone İçin Sure Dua Öğretici Ezberletici

Üstteki ekran görüntüsünden de göreceğiniz gibi namaz surelerini, namaz dualarını, müezzinlik surelerini ve diğer bazı sureleri ezberleten mükemmel bir iOS programıdır.

Bu programı App Store üzerinden yüklemek için buraya tıklayınız.


Yayımlandı

kategorisi

,