Bulut Sunucuları Harddisk Gibi Kullanma Programı

Bulut sunucular hayatımızı kolaylaştıran yenilikçi bir icattır. Fakat bilgisayar yazılımı kullanmadan sadece web site sayfası üzerinden dosyaları yüklemek, yönetmek ve indirmek oldukça hantal ve verimsiz olmaktadır.

Diğer taraftan artık insanlar bir tane değil birkaç tane bazıları ise 5-10 tane bulut sunucuyu aynı anda kullanmaktadır. Çünkü her birinin verdiği ücretsiz alan sınırlı olduğu için bir tanesi bitince diğerine geçmektedirler.

Dolayısıyla bu bulut sunuculardaki dosyaları yönetmek için bilgisayara aynı anda 3-5 tane bazen daha da fazla programı yüklemeniz gerekiyor.

Oysa aşağıda linkini paylaştığımız basit ama pratik web disk yöneticisi sayesinde artık sadece tek bir program yüklemeniz yeterli olmaktadır.

Bu program sayesinde bulut sunucudaki alanınızı tıpkı bir yerel disk gibi yani sabit diskinizin bir sürücüsü gibi kullanabilirsiniz.

Böylece herhangi bir programı çalıştırdığınız zaman direk olarak bulut sunucudaki dosyaları açıp üzerinde işlem yapabilir. Bu gerçekten harika bir özellik.

Üstelik uluslararası popülariteye sahip olan OneDrive, OneDrive for Business, Google Drive, Box, Dropbox, Mega, Yandex.Disk ve MediaFire gibi tüm bulut sunucuları destekliyor.

İşin en güzel yanı ise, tüm bulut sunuculara aynı anda bağlanma ve hepsini birden yerel disk olarak kullanma imkanı tanıyor. Bunun için ilk başta senkronize etme gerekliliği de artık ortadan kalkıyor.


Yayımlandı

kategorisi