Clash of Clans PC’ye İndir Oyna

iOS ve Android sürümleri bulunan Clash of Clans oyununu PC’ye indirerek oynamak ister misiniz? Bilgisayarın geniş monitörü, kaliteli klavyesi ve farenin verdiği rahatlıkla Clash of Clans oyunundan aldığınız keyfi katlayabilirsiniz.

Peki Clash of Clans PC’de Nasıl Oynanır?


Yapacağınız işlemleri çok kısa özet geçeceğim. Detaya inmeye çok gerek görmüyorum.

Öncelikle Bluestacks App Player adlı programı buraya tıklayarak masaüstü bilgisayara indirin ve kurun. Dosya boyutu büyük olduğu için hem indirme işlemi hem de kurulum süreci biraz uzun sürebilir.

Bluestacks aslında bir Android Emulator yazılımıdır ve bu tür yazılımlar sayesinde Android işletim sisteminin bir kopyasını bilgisayara kurarak tüm Android oyun ve uygulamaları PC’de çalıştırabilirsiniz.

Fakat tüm Emulator yazılımları yavaş çalışır. Aslında bilgisayarınızın donanımı güçlüyse belki çok fark etmeyebilir. Üstelik Bluestacks programının  ücretsiz sürümünde bazı reklamlar görmek zorunda olduğunuzu belirtelim. Ama ne olursa olsun, şuan için bu program rakipsiz. Rakipleri çok geri kalmış.

Yükleme bitince Bluestacks programını çalıştırın ve ana ekranda Google Play uygulamasını açarak kendi Gmail hesabınızla giriş yapın.

Ardından Clash of Clans oyununu Google Play üzerinden yükleyin.

Akabinde oyunu açarak fare ve klavye ile oynamaya başlayabilirsiniz. Gerçekten mükemmel bir yazılım.

Eğer bilgisayar sisteminiz iyiyse, BIOS üzerinden yapacağınız sanallaştırma (VT) ayarıyla Bluestacks programını çok hızlı çalışır hale getirebilirsiniz. Ben bu işlemi yaptığım için kesinlikle öneriyorum. Çünkü eski haliyle çok yavaş olduğu için hiç kullanmak istemiyordum ama şuan jet gibi.

Ama tabii ki bilgisayarınızın sanallaştırma yani VT işlemini desteklemesi şart. Aksi takdirde bu işlemi yapamazsınız. Sanallaştırma işleminin nasıl yapıldığı Bluestacks programının resmi sitesinde anlatılmış. Buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi