Ping Düşürme Programı İle Online Oyunlarda Donmaya Çözüm

Ping Düşürme Programı indirmeden önce bu program nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır kısaca göz atalım.

İnternetten çevrimiçi olarak oynanan oyunlarda internet hızındaki düşüşe bağlı olarak donma ve takılma sorunları sıkça yaşanmaktadır. Bunlara çözüm olarak WTFast isimli ufak program tıpkı bir vekil sunucu görevi görebilir ve donmalardan sizi kurtarabilir.

Bildiğiniz gibi Türkiye’deki internet hızları her ne kadar dünyanın geneline göre iyi durumda olsa bile, batılı ülkelere göre düşük sayılır. Bundan dolayı çevrimiçi oyunlarda gecikme denilen takılmalar yani donmalar ortaya çıkar.

Bu tarz hataları düzeltmek için ping düşrüme programları üretiliyor ve bunlar arasında en iyilerden biri de kesinlikle WTFast yazılımıdır.

Ping Düşürme Programı Nasıl Kullanılır?


Üstelik kullanması son derece kolay olan bu programı çalıştırdıktan sonra ana ekranındaki oyun listesinden oynadığınız oyunu seçmek yeterlidir.

Ayrıca “Login the game with yoru own IP address” seçeneğini mutlaka işaretlemeniz gerekiyor. Çünkü oyuna kendi ip adresiniz dışına başka bir adresten girerseniz, genellikle online oyunlarda hesap satılması bahanesiyle ceza alabilirsiniz, hatta hesabınız kapatılabilir.

Ping Düşürme Programı İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri


WTFast programını indirmek için tıklayınız

Yukarıdaki bağlantı üreticinin web sitesine giderek, otomatikman her zaman son sürümü indirmektedir.

Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 sistemlerde sorunsuz çalışmaktadır. Bilgisayarınızda DirectX yazılımının en az 9.0c versiyonu yüklü olmalıdır.

Yukarıda oyun oynarken ping düşürme programını indirip kullanarak online oyunlarda gecikme, takılma ve donmalardan kurtulmanın yolunu anlatmaya çalıştık. Umarız işinize yarar.


Yayımlandı

kategorisi