Facebook Takipçi ve Beğeni Arttırma Hilesi 2020

Sosyal medya siteleri için üretilen hileler tamamen bedavadır ve sizde hiçbir ücret talep etmez.

Bu tip hileler genellikle havuz mantığına benzer bir mantıkla çalışmaktadır. Yani tüm kullanıcılar kendi tokenleri ile sisteme bağlanır ve yine sisteme katılan başka bir kişinin paylaşımını beğenir. Tabii ki havuzu terk ederse yani bu sistemden çıkarsa beğeniler otomatikman iptal olur.

Bu sistem kimseden hiçbir biçimde para ödemesini istemez. Peki ama nasıl para kazanıyor diye soracak olursanız hemen açıklayayım. Sitede gösterilen reklamlar dolayısıyla yeterli düzeyde gelir elde etmektedir zaten. Yani sizin varlığınız ve reklamları görmeniz bile onlar için fazlasıyla yetiyor. Dolayısıyla sizden ekstra bir ödeme talep etmesine gerek kalmıyor. Çünkü bu tarz sistemler genellikle yüz binlerce kişi tarafından götürülüyor.

Fakat en başta da dediğimiz gibi bu sistem sizden token bilginizi girmenizi istiyor. Çünkü bu token aslında size özel olarak atanmış bir kimlik numarası gibi düşünebilirsiniz. Sistemde sizi temsil eden bir sayı diyebiliriz.

Peki token bilginizi vermeniz riskli mi? 

Token ile şifre aynı şey değil. Tokeninizi bilen birisi hesabınızı çalamaz veya ele geçiremez. Ama yine de token bilginizi gizli tutmalı ve kimseyle paylaşmamalısınız.

Çünkü token bilgisini kullananlar spam mesajlar yayabilir ve siz de bunları görmek zorunda kalabilirsiniz.

Sistemin sunduğu hileler

Bağlantı beğendirme hilesi:

Facebook hesabınızda paylaşılan link ve bağlantıları başkalarının beğenmesini sağlar. Sisteme giriş yaptıktan sonra bağlantı beğendir sekmesini açın ve limit seçerek beğendirme işlemini başlatın.
Yorum beğendirme hilesi:

Facebook’ta yaptığınız yorumlar beğenilsin istiyorsanız sizin için idealdir. Yapacağınız tek şey ise yorumunuzu içeren paylaşımı seçip yazdığınız yorumu bulmak ve kaç kişi tarafından beğenilmesini istiyorsanız seçmekten ibarettir.

Yorum attırma hilesi:

Yaptığınız paylaşımlara daha fazla yorum yazılsın ister misiniz? Tek yapmanız gereken paylaşımın ID numarasını girmek ve kaç kişinin yorum yazacağını seçmek. Yorum sayısının artması, beğeni hilesiyle kazandığınız yüksek beğeni sayılarının da daha organik görünmesini sağlar.

Takipçi attırma hilesi:

Eğer abone sayınızın düşüklüğünden yakınıyorsanız, her gün 800 yeni takipçi kazanabilirsiniz. Bu hilede takibe takip mantığı çalışır. Yani siz onları takip edeceksiniz, onlar da sizi. Dolayısıyla tamamen organik takipçiler kazanacaksınız.

Arkadaş attırma hilesi:

Facebook profilinizde görünen arkadaş sayısını arttırarak daha havalı görünebilirsiniz. Yine limiti siz seçiyorsunuz. Sistemde binlerce kişi olduğu için bunlar sistem tarafından otomatik olarak birbirini beğendiriliyor ama tamamen organik görünüyor çünkü token sayesinde sanki siz beğenmişsiniz gibi oluyor.

Sayfa beğendirme hilesi:

Sahip olduğunuz Facebook sayfalarınız seçtiğiniz limitler kadar beğeniye sahip olur.

Tek yapacağınız şey her yarım saatte bir sisteme girip 50 beğeni yollamaktan ibaret.

Önemli not:

Facebook Takipçi ve Beğeni Arttırma Hilesi sisteminin linki yasal şikayet üzerine kaldırıldı ama hala faal olarak işlemektedir ve işini kusursuz yapmaktadır. Fakat dileyen kişiler yorum yazarak ve e-posta adresini bırakarak özel mesaj ile sistemin linkini alabilir ve sisteme ücretsiz katılabilir.


Yayımlandı

kategorisi