GTA 5 Nasıl İndirilir (Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Yöntem)

Yıllar önce çıkmasına rağmen siz hala GTA 5 oynamadınız mı? GTA 5 nasıl indirilir bilmiyorsanız, bu yazıda denediğim ve işe yaradığını iyi bildiğim en hızlı ve en kolay yöntemi sizlerle paylaşacağım. Ayrıca cebinizden para çıkmayacak.

Öncelikle GTA 5’in ücretli bir oyun olduğunu ve dileyen herkesin Steam yazılımını bilgisayara yükledikten sonra Steam üzerinden bu oyunu çabucak satın alabileceğini akabinde derhal yükleyip oynayabileceğini belirtelim. Hatta dileyenler Steam yerine buraya tıklayarak üreticinin resmi web sitesinden satın alıp indirerek oynamaya başlayabilir.

Fakat buna gücü yetmeyenler için naçizane tavsiyede bulunmak istiyorum.

Türkçe full indirme sitelerinde mesela Sağlamİndir.com veya FullProgramlarİndir.com isimli ünlü sitelerden GTA 5’i indirmek mümkün. Fakat buralarda sunulan linkler aşırı yavaş ve daha hızlı indirmek isterseniz sizden ücretli üye olmanızı istiyor. Ücreti de çok pahalı.

Onun yerine ben sizlere torrent dünyasından yardım almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü torrent dünyasında dilediğiniz her oyunu kolayca bulabilir ve çok yüksek hızlarda bedava indirebilirsiniz.

Öncelikle en iyi torrent sitelerinden birini ziyaret etmeniz gerekiyor. Bunlardan bazıları Türkiye’de yasaklandığı için açılmıyor ve bu sitelere girmek için DNS değiştirmeniz veya VPN kullanmanız gerekir.

Şuan için en iyi torrent siteleri hangileri diye soracak olursanız, buraya tıklayınca açılan sayfada bulabilirsiniz. Ben örnek olarak LimeTorrents.cc adlı bir torrent indirme sitesini ziyaret ettim.

Siteyi açınca en üstteki arama kutusuna GTA 5 yazıp Search butonuna basarak aratın.

Çıkan sonuçlarda GTA 5 seçeneğini bulup tıklayın.

Açılan sayfada üstteki resimde gösterildiği gibi Download torrent butonuna tıklayın ve torrent dosyasını bilgisayara indirin.

Şimdi bilgisayara indirdiğiniz torrent dosyasını açıp asıl GTA 5 oyununu indirmeye başlamak için uTorrent yada Bittorrent gibi ünlü programlardan birini indirmeniz gerekiyor. Her ikisi de Türkçe, ücretsiz ve kalitelidir. Dilediğinizi indirin ve bilgisayara kurun.

Kurduktan sonra az önce indirdiğiniz torrent dosyasına çift tıklayın. Böylece yüklemiş olduğunuz torrent programı hangisiyse onunla açılacak. Ben uTorrent yüklediğim için otomatikman uTorrent üzerinde açıldı ve aşağıdaki gibi bir pencere karşıma çıktı.

Burada torrent dosyasıyla birlikte indirmeye başlayacağınız ütm dosyaların isimleri ve boyutu gösteriliyor. İçlerinde indirmek istemediğiniz varsa kutusundaki işareti kaldırabilirsiniz.

Gösterilen tüm dosyalarla birlikte GTA 5 oyununu indirmek için TAMAM butonuna basın.

Böylece indirmeye başlayacak ve sahip olduğunuz internet tarifesindeki hız sınırına göre en yüksek hızda indirecek.

Ben TürkNET şirketinden 75MB Fiber İnternet kullandığım için indirme hızım 9 MB/s hıza ulaşabiliyor.

Üstteki resimde görünen indirme hızı 4.1 MB/s fakat ilk  başladığında 1 MB/s hızın bile altındaydı ve birkaç dakika sonra artarak 4.1’i buldu. Yaklaşık on dakika sonra yüksek ihtimalle 8-9 arası bir hıza çıkacak.

İndirme işlemi bitince sağ tıklayıp klasörü aç diyerek GTA 5’in kurulum dosyasına ulaşabilirsiniz. Ardından çift tıklayıp yüklemeye başlayın. İyi oyunlar dilerim.


Yayımlandı

kategorisi