Dizi İndirme Programı Yabancı Dizileri Sezon Olarak İndirin

Selamlar, bu yazıda dizi indirme programı arayanlar için bazı tavsiyelerde bulunacağım.

Şuan için en popüler yabancı dizileri ve filmleri imdb puanına göre inceleyip indirerek izleyebileceğiniz en iyi program Vidmista gibi görünüyor.

Üstelik 720p veya 1020p gibi kalite seçenekleri de sunuyor.

Vidmista nasıl kullanılır?

Peki acaba en pratik dizi indirme programı olan Vidmista ile diziler nasıl indirilir?

Öncelikle Windows için Vidmista programını buraya tıklayıp indirin ve bilgisayara kurun.

Aşağıdaki resimde 4 basit adımda bu işlemi gösterdim. Örnek olarak 1 numaralı ok ile gösterilen arama alanına yani Başlık kısmına Game of Thrones dizisini yazdım ve 2 numarayla gösterilen Ara butonuna bastım.

Bulunan sonuçların sağındaki kaydırma çubuğunu aşağıya doğru çekerek tüm sonuçlara göz atabilirsiniz. İndirmek istediğiniz sezonu veya bölümü seçtikten sonra 3 numarayla gösterilen alandan filmin konusuna göz atabilirsiniz.

Eğer konusu hoşunuza gitti ise ve imdb puanı ile fragmanı da ilginizi çektiyse, hemen bu dizinin tüm sezonunu yada seçtiğiniz bölümünüğ indirmek için 4 numaralı ok ile gösterilen İndir butonuna basınız.

Karşınıza yukarıda gördüğünüz ufak pencere çıkacak. Burada sezon ve bölüm seçtikten sonra Gönder butonuna basın.

Her zaman olmasa bile bazen yukarıdaki pencere açılıyor ve eğer açılırsa TAMAM butonuna basın. Sıkıntı yaratacak bir durum yok.

Böylece pencerenin alt kısmında indirme işlemini takip edebilirsiniz. Aynı şekilde daha pek çok diziyi aynı anda yada sırayla indirebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi