GTA San Andreas Ölümsüzlük Hilesi

Hileler sayesinde GTA SA oyunu çok daha eğlenceli hale geliyor. Bu yazıda GTA San Andreas için ölümsüzlük hilesini paylaşıyorum. Aslında ölümsüzlük ile alakalı tüm hileleri tek tek yazıyorum.

GTA’da hileleri yazmak için özel olarak hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Normal bir şekilde oyunu oynuyorken, bu esnada klavyeden hile kodunu yani şifreyi yazmanız yeterlidir. Böylece anında hile aktif olmaktadır. Bu özellik GTA San Andreas’ın en iyi yönlerinden biridir.

Eğer GTA San Andreas’ta ölümsüz olmak istiyorsanız, klavyeden BAGUVIX şifresini yazmanız gerekiyor. Böylece hiçbir zaman ölmüyorsunuz.

Eğer GTA SA’da sınırsız oksijen istiyorsanız, bu defa CVWKXAM kodunu girin. Böylelikle hiçbir zaman oksijensiz kalmaktan dolayı boğulmuyorsunuz. Örneğin denize düştüğünüzde boğulmaya paydos.

Eğer GTA San Andreas oyununda hiçbir zaman acıkmak istemiyorsanız, her zaman tok olmak istiyorsanız, klavyeden AEDUWNV şifresini yazmanız yeterli olacaktır. Böylece artık karakterin karnını doyurma derdinden kurtuluyorsunuz.

Eğer zırh ve can istiyorsanız, HESOYAM kodunu girin.

Eğer karakterinizin çok güçlü olmasını hatta en güçlü olmasını istiyorsanız, maksimum güç için JYSDSOD kodunu yazın. Böylelikle oyundaki en güçlü yani kaslı kişi siz oluyorsunuz.

Yukarıda siz değerli GTA SA sevenlere, ölümsüzlük hilesi hakkında bildiğim her şeyi tüm detaylarıyla anlatmaya çalıştım. Yapamadığınız yada kafanızın takıldığı yerler olursa, yorum yazmaktan çekinmeyin. Ben de yardımcı olmaktan çekinmeyeceğim. Umarım faydalı olur.


Yayımlandı

kategorisi