GTA San Andreas Silah Şifresi Tüm Silah Hileleri Kodları

Merhabalar, bu yazıda GTA San Andreas oyunu için silah şifresini paylaşıyoruz. Bu oyunda yer alan bütün silah hilelerini sunuyoruz.

Öncelikle silah şifresini nasıl  çalıştıracağınız hakkında kısa bir açıklama yapalım. Oyunu açıp oynuyorken yalnızca klavyeden hile kodunu yazmanız yeterlidir. Hiçbir konsolu açmanıza veya başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Herkesin bildiği silah şifreleri şunlardır:

  • LXGIWYL – Silah paketi 1 (Thugs Tools)
  • KJKSZPJ – Silah paketi 2 (Professional Tools)
  • UZUMYMW – Silah paketi 3 (Nutter Tools)
  • ROCKETMAN – Jetpack verir.
  • AIYPWZQP – Paraşüt verir.
  • WANRLTW – Sınırsız cephane.
  • NCSGDAG – Tüm silah seviyenizi hitman yapar.

Fakat bunları boş verin. Şimdi ben sizlere GTA SA oyunundaki en iyi silah modlarını içeren bir yükleme programı vereceğim. İçerisinde çok sayıda güçlü ve modern silah modları bulunuyor. Aşağıdaki resme bir göz atın. Bu silahlar sahip olacağınız silahların sadece küçük bir kısmı.

İçindeki tüm silahları markasına ve modeline göre gruplara ayırdığı için aradığınız bir silahı bulmanız çok daha kolay hale geliyor.

Üstelik mod yükleme işlemini otomatik olarak hallediyor.

GTA San Andreas için bir silah modu yüklemek için, öncelikle mod dosyasını indirin ve içindeki otomatik yükleyiciyi çalıştırın. Ardından GTA San Andreas oyununu yüklediğiniz klasörü seçin ve değiştirmek istediğiniz silah modelini oyun içinden seçerek otomatik yükleme işlemini başlatın. Hepsi bu kadar. Sonrasında yeni silahların keyfini çıkarabilirsiniz.

Şimdi sıra geldi en iyi silah modlarını beğenip seçerek indirmeye. Bunun için buraya tıklayın ve açılan sayfada gezinerek hoşunuza giden silah paketi modlarını hemen ücretsiz indirin.

Yukarıda GTA San Andreas için silah şifresini ve en güzel silah modlarını paylaştım. Umarım beğenirsiniz. Takıldığınız yer olursa, yorum kısmına yazın hemen yardımcı olacağım.


Yayımlandı

kategorisi