GTA San Andreas Polis Olma Şifresi ve Hilesiz Polis Olma Modu

Merhabalar, bu yazıda GTA San Andreas oyununda polis olma şifresini ve şifresiz yani hilesi polis olma yöntemini anlatıyoruz. İsteyen polis olma modunu kullanır, isteyen hilesiz polis olmak için birazcık uğraşır.

Eğer hilesiz polis olmak istiyorsanız, öncelikle yapmanız gereken şey ilişki seviyesini 100 yapmak. Ardından oyun içinde birkaç noktayı ziyaret etmeniz gerekiyor. Yapmanız gerekenler alttaki videoda  yalnızca 2 dakika 43 saniyede kısaca anlatılmıştır. Hemen açıp izleyerek çok kolay bir şekilde ve %100 garantili olarak GTA San Andreas oyununda polis olabilirsiniz.

Alternatif olarak buraya tıklayıp polis olma modunu bilgisayara indirin ve çift tıklayarak çalıştırın.

Bu modu kullanarak nasıl polis olunacağı aşağıdaki videoda mükemmel bir şekilde adım adım gösterilmiştir. Mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.

Bunların haricinde en beğenilen polis olma modlarından biri de aşağıdaki videoda anlatılmıştır.

GTA San Andreas Polis Hileleri

    • ASNAEB– Polislerden kurtulursunuz.
    • LJSPQK– Polisler tarafından 6. seviyeden aranırsınız

Bu sayfada szilere GTA San Andreas polis olma şifresi ve şifresiz polis olma modu ile alakalı bilgiler sunduk. Yapamadığınız yerler için ve kafanıza takılan diğer sorular için bize aşağıdaki yorum kutusundan mesaj yazarak ulaşabilir ve uzman kadromuzdan ücretsiz yardım talep edebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi