Hotspot Shield Ücretsiz Yasaklı Sitelere Giriş Programı (Windows)

Hotspot Shield programının tamamen ücretsiz sürümüyle yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz. En ünlü VPN programlarından biridir ve Türkçe dilini destekler.

DNS değiştirmekle ve Proxy ile uğraşmak istemeyenler için ideal bir çözüm.

Fakat bu programın günlük 500MB limit koyduğunu belirtelim. 24 saat sonra limit sıfırlanıyor ve yeniden 500MB veri indirme hakkı kazanıyorsunuz.

Film izlemek veya oyun indirmek için kesinlikle çok düşük bir limit konulmuş. Fakat yasaklı sitelere girerek pek çok ihtiyacınızı halletmek adına fazlasıyla yeterli olduğunu söyleyebilirim. Örneğin 5MB’lık toplam 100 adet mp3 indirebilir veya 2MB’lık 250 adet fotoğraf indirebilirsiniz. Ama video klip izlemeye kalktığınızda ortalama bir klibin 50MB olduğunu var sayarsak, en fazla günde 10 müzik videosu izleyebilirsiniz.

Ama işin başka boyutları da var tabii ki. Bir kere kullanması çok kolay ve dili Türkçe. İkincisi çok sayıda ülke üzerinden internete bağlanma imkanı sunuyor. Neredeyse bütün ülkeleri seçebiliyorsunuz. Bu da büyük bir özgürlük veriyor. Bazen internet hızının düştüğünü fark ederseniz, hemen başka bir ülke seçebilirsiniz. Yine bölgesel kısıtlamaları aşmak için harika bir imkan sunuyor.

Hotspot Shield İndir

Hotspot Shield Kurulumu Nasıl Yapılır?

Sitemizden indirdiğiniz kurulum dosyasına çift tıklayarak çalıştırın ve açılan pencerede sağ alt köşedeki Yükle butonuna basın.

Açılan pencerede yükleme otomatik olarak gerçekleşecek ve ardından yukarıda gördüğünüz ekran karşınıza gelecek. Burada 7 günlük deneme sürümünü başlatın yazan butona tıklayın.

Son olarak yukarıdaki resimde gördüğünüz pencere açılacak ve burada sol üst köşedeki geri ok tuşuna tıklayarak kurulumu tamamlayın. Böylece programın ana penceresi açılacak.

Hotspot Shield Nasıl Kullanılır?

Programı çalıştırdığınız zaman yukarıdaki ana ekranı açılıyor ve 3 numaralı ok ile gösterilen butona basarak VPN’ye bağlanıyorsunuz. Bağlandığınız zaman aşağıdaki ekran karşınıza geliyor.

Burada her gün size verilen 500 MB limitin anlık olarak ne kadarını kullandığınızı 4 numaralı ok ile gösterilen alanda görebilirsiniz.

VPN bağlantısını sonlandırmak (kapatmak) için 5 numaralı ok ile gösterilen Durdur butonuna basmanız yeterlidir.

VPN’ye bağlandığınız zaman size otomatik olarak bir ülke atanır. Eğer farklı bir ülkeyi seçerek o ülke üzerinden internete bağlanmak isterseniz, 6 numaralı ok ile gösterilen aşağı yönlü ok işaretine tıklayın. Alttaki resimde gördüğünüz seçenekler açılacak.

Burada 7 numaralı ok ile gösterilen ülke seçeneklerinden istediğinizi seçebilirsiniz.

Şuanda hangi ülke üzerinden bağlandığınızı harita üzerinde görmek için 8 numaralı ok ile gösterilen noktaya bakmanız yeterlidir.

Gördüğünüz gibi piyasadaki en iyi yasaklı sitelere giriş programı olan Hotspot Shield programını kullanmak gerçekten çok basit.


Yayımlandı

kategorisi