Instagram Arşivlenen Fotoğrafları Geri Getirme 2020

Instagram hesabında arşivdeki fotolar nasıl geri getirilir? Bu sayfada Instagram arşivlenen fotoğrafları geri getirme konusunda hazırladığımız resimli anlatımı sizlerle paylaşıyoruz. Tek yapmanız gereken basit birkaç adımı takip ederek kolayca işlemi gerçekleştirmekten ibaret. Hadi hemen başlayalım.

Arşivlenen Gönderiyi Tekrar Paylaşmak Nasıl Yapılır?

Öncelikle profil ekranını açın ve sağ üst kısımda yer alan arşiv simgesine dokunun. Bu simge aşağıdaki resimde kırmızı renkli ok işaretiyle gösterilmiştir.

Açılan üst kısımda yer alan Arşiv seçeneğine dokunun ve sonrasında Gönderiler seçeneğine dokunun. Alttaki resimde 2 ve 3 numaralı oklarla bu seçenekler gösterildi.

Karşınıza gelen ekranda şimdiye dek arşivlenen tüm gönderileri görebilirsiniz.

Yeniden paylaşmak istediğiniz bir gönderinin sağ üst kenarında yer alan üç nokta simgesine “…” dokunun ve açılan menüden Profilde Göster seçeneğine basın. Aşağıdaki ekran görüntüsü resminde bu seçenekler görülmektedir.

Evet işte hepsi bu kadar kolay arkadaşlar. Yukarıda Instagram arşivlenen fotolar nasıl geri getirilir sorusunu görsellerle cevapladık. İnşallah işinize yarar ve işinizi görür.


Yayımlandı

kategorisi