Ücretsiz PowerPoint Temaları 500 Adet (2020 Yeni)

Merhabalar, bu yazıda tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz en güzel PowerPoint temalarını sunuyoruz. Toplamda 500’ü aşan sayıda yeni ve kaliteli PowerPoint şablonuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Eğer ben hiç uğraşmadan güzel bir PowerPoint temaları arşivini hemen indirmek istiyorum diyorsanız, buraya tıklayarak içerisinde 100 adet muhteşem şablonun olduğu harika bir koleksiyona saniyeler içinde sahip olabilirsiniz.

Ama eğer daha fazlasını istiyorsanız, öncelikle aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

https://tr.smiletemplates.com/free/powerpoint-templates/1.html

Açılan sayfada karşınıza tümüyle bedava olan PowerPoint temaları galerisi çıkacak. Bu galerideki şablonlara bakın ve gerekirse diğer sayfalarına göz atın.

Beğendiğiniz bir tema bulursanız, sağ alt köşesindeki Ücretsiz İndir yazan mavi renkli butona tıklayın.

Tıkladığınız zaman karşınız aşağıdakine benzer bir sayfa çıkacak. Bu sayfada aşağıdaki resimde ok işaretiyle gösterilen yeşil renkli İndir butonuna tıkladığınız anda seçtiğiniz PowerPoint teması bilgisayara veya telefona indirilmiş olacak. Aslında tema dosyası bir ZIP arşivinin içerisinde indiriliyor. Dolayısıyla zip arşivine çift tıklayıp açarak içerisindeki tema dosyasını masaüstüne veya farklı bir klasöre çıkartmanız gerekiyor. Bunu da WinRAR, WinZip veya 7-Zip (ücretsiz) gibi bir programla yapabilirsiniz.

Bedava PowerPoint Temaları Veren Siteler 2020

Aşağıdaki listede 2020 yılı itibariyle Dünyanın en güzel PowerPoint temalarını tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz en kaliteli web siteler sıralanmıştır.

  1. https://www.free-power-point-templates.com/
  2. http://www.powerpointstyles.com/
  3. http://www.free-ppt-templates.com/
  4. http://powerbacks.com/
  5. http://www.graphicsland.com/powerpoint-templates.aspx
  6. http://www.brainybetty.com/
  7. http://www.freeppttemplates.com/
  8. http://www.soniacoleman.com/templates.htm
  9. http://www.presentationmagazine.com/free_powerpoint_template.htm
  10. http://www.templateswise.com/
  11. http://www.powerpointmaps.com/index.php

Yukarıda en iyi ücretsiz PowerPoint temalarını sizlerle paylaştık. Sizin bildiğiniz farklı ve güzel kaynaklar varsa, lütfen yorum kısmına yazarak bizlerle paylaşınız. Ayrıca çalışmayan bozuk linkler veya diğer eleştirileriniz için bize yorum yazabilirsiniz. Eğer bu sayfadaki bilgiler işinize yaradıysa ve faydalı olarak görüyorsanız, lütfen sosyal medya hesabınızda bir defa paylaşınız.


Yayımlandı

kategorisi