Instagram Fotoğraf Yükleme (Telefondan ve Bilgisayardan)

Selamlar, bu yazıda instagram fotoğraf yüklemeyi bilmeyenler için Android’li telefonda, iPhone’da ve Windows bilgisayarda Instagram’a nasıl fotoğraf yüklenir resimli olarak anlatıyoruz.

Öncelikle Instagram uygulamasını çalıştırın ve giriş yapmadıysanız hesabınıza giriş yapın. Ardından ana ekranda en altta kare içinde + şeklindeki simgeye basın. Alttaki resimde 1 numaralı ok ile bu simgeyi gösterdik.

Karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Burada 2 numaralı ok ile gösterilen PHOTO sekmesine dokunun ve kameradan herhangi bir şeyin fotoğrafını çekmek için 3 numaralı okla gösterilen yuvarlak tuşa yani halka simgesine basın.

Ardından aşağıdaki ekrana geleceksiniz. Burada en hazır filtrelerden ve efektlerden birini seçerek anında uygulayabilirsiniz. Ayrıca en alttaki EDIT tuşuna basarak fotoğrafı düzenleyebilirsiniz. Ama biz şuan için direk olarak sağ üst köşede 4 numarayla gösterilen Next butonuna basarak ilerliyoruz.

Alttaki ekran açılacak. Burada 5 numaralı okla gösterilen yere başlık yazın, 6 numaralı alandan dilediğiniz kişileri etiketleyin, 7 numaralı alandan konumunuzu ekleyin ve 8 numaralı okla gösterilen Share butonuna basarak paylaşın.

Instagram ana ekranına geldiğimiz zaman paylaşım aşağıdaki gibi görünüyor.

Burada az önce yaptığımız bu paylaşımı beğenmeyip hemen silmek isterseniz, 9 numaralı ok ile gösterilen alt alta üç nokta simgesine basın ve açılan menüden Delete seçeneğine basın.

Son olarak açılan ufak pencerede sizden silmek için onay isteyecek. Bu onayı verdiğinizde fotoğraf paylaşımı silinmiş olacak.

Yukarıda sizlere instagram fotoğraf yüklemeyle alakalı çok güzel bir resimli anlatım sunduk. Umarız sizler için faydalı olur.


Yayımlandı

kategorisi