Instagram Şifre Kırma (2020) Denendi Çalışıyor

Selam arkadaşlar, bu yazıda sizlerden gelen yoğun istek üzerine Instagram şifre kırma hakkında çok önemli bilgiler vereceğim.

Çeşitli internet sitelerinde instagram şifresini kırdığı iddia edilen bazı programlar paylaşılıyor.

Instagram Şifre Kırma Programları


Örneğin bunlardan birisi ArroApp ve ana penceresi aşağıda gösterilmiştir.

Sözüm ona herhangi bir Instagram hesabının kullanıcı adını girip Hack Account butonuna basınca bu hesabın şifresini gösteriyormuş.

Bir diğer alternatif ise Getinstagramhack.com tarafından üretilen Get Your Instagram Hack isimli yazılımdır.

Bu program da bir önceki gibi kurbanın kullanıcı adını girdikten sonra Hack User butonuna basarak şifresini çözüp size gösteriyormuş. Hatta şifre kırma hızını bile seçme imkanı sunuyor ana penceresinde.

Son olarak vereceğim program ise instagram şifre bulma programı yani Instagram Password Finder.

Yalnız bu program biraz daha ilginç çünkü %100 instagram şifresini kırma garantisi veriyor. Üstelik aynı yöntemle çalışıyor. Yani sadece kullanıcı adını giriyorsunuz ve şifreyi bulup gösteriyor.

Bunlar gibi daha çok sayıda instagram şifre kırma yazılımı var fakat son zamanlarda en çok popüler olanları paylaşmakla yetiniyorum. Çünkü diğerleri bunlar kadar bile seviyeli değil ve başınızı daha büyük belalara sokabilir.

Bu programlar gerçekten işe yarıyor mu?


Bir instagram şifresi en az 8 karakterden oluşuyor. Bunlardan bazıları harf, bazıları sayı, bazıları ise özel sembollerden oluşuyor. Yani bir şifrenin alabileceği olasılıklar inanılmaz büyük rakamlara ulaşıyor.

Yukarıda adını verdiğim programlar ise sadece bu olasılıkları teker teker deneyerek şifreyi çözmeye çalışıyor. Dolayısıyla günümüzde standart bir bilgisayarı geçtim, en iyi bilgisayarlarda bile çalıştırırsanız, 8 karakterden oluşan ve içerisinde harf, sayı ve sembollerin yer aldığı bir şifreyi kırması en iyi ihtimalle uzun yıllar sürecektir. Yani pratikte bu mümkün değil.

Ama eğer kişi kendisine instagram şifresi olarak 8 tane 1 seçerse veya sadece sayılardan oluşan mesela 12345678 gibi basit bir şifre seçerse, tabii ki bunu çözmek ve şifreyi bulmak 1 saati bile bulmaz.

Ama sosyal medya artık insanlar için çok önemli olduğundan dolayı aptallar hariç hiç kimse böyle basit bir şifre belirlemez.

Dolayısıyla yukarıdaki programların hepsi çöptür. Size umut satmaktadır. Sakın bu tarz programlara paranızı kaptırmayın.

Ayrıca bu programı üretenler bilgisayarınıza virüs bulaştırıp kişisel verilerinizi çalabilir, sosyal medya hesaplarınızı ele geçirebilir, kredi kartı şifrenizi öğrenebilir veya önemli dosyalarınızı şifreleyerek sizden fidye isteyebilir. En iyi ihtimalle de bilgisayarınızı çökertir.

Hele hele bu tarz programlara sakın ola kendi instagram şifrenizi girmeyin. Yoksa kendi elinizle kendinizi yakarsınız.

Instagram şifremi unuttum ne yapmalıyım?


Günümüzde bazı insanlar instagram şifresini unuttuğunu öne sürerek şifre kırma programlarının peşine düşüyor. Bu son derece abesle iştigaldir.

Çünkü Instagram hesabınızın şifresini sıfırlamak için telefonunuza gelecek bir mesaj yeterlidir. Hiç olmadı, instagram yetkilileriyle iletişime geçin onlar sizi yönlendirerek hesabınızı geri verecektir.

Ama böyle basit şeyler için instagram şifre kırma programlarının tuzağına düşmeyin.

Ayrıca Türk ceza kanununa göre başkasının Instagram şifresini kırmak ve sosyal medya hesabını çalmak suçtur. Bunun hapis cezası vardır.


Yayımlandı

kategorisi