Instagram Video Dönüştürücü Android ve PC (Windows) İçin 2020

Merhabalar, bu yazıda Instagram video dönüştürücü ile alakalı paylaşım yapıyoruz. Bilmeyenler için hatırlatalım: Instagram’ın video formatı MP4 şeklindedir. Yani Instagram’a yüklediğiniz videoların formatı mp4 olmalıdır ve Instagram’dan indirdiğiniz videoların dosya uzantısı da doğal olarak mp3 biçiminde olacaktır.

Dolayısıyla bu sayfada aslında MP4 dönüştürücü hakkında bilgi vereceğiz.

Bilgisayar İçin Instagram Video Dönüştürücüsü

Eğer Instagram’dan indireceğiniz mp4 dosyasını başka bir formata dönüştürmek istiyorsanız, henüz indirmeden önce dilediğiniz formatı seçerek o formatta indirebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linke tıklayın ve karşınıza alttaki resimde gördüğünüz sayfa çıkacak.

https://www.videoindirelim.com/instagram-video-indir

Bu sayfada 1 numaralı ok ile gösterilen alana indirilecek Instagram video adresini girin. Ardından 2 nolu okla gösterilen yerden mp4’ü dönüştüreceğiniz başka bir video formatı seçin. 3 numaralı okla gösterilen yerden videonun çözünürlük kalitesini seçebilirsiniz. Son olarak İNDİR yazan butona basınca videoyu seçtiğiniz formatta indirmeye başlayacak.

Telefon İçin Instagram Video Dönüştürücüsü

Eğer Android’li telefonlarda Instagram videosunu yani mp4 dosyasını başka bir formata çevirmek isterseniz, Video Downloader for Instagram adlı ücretsiz uygulamayı buraya tıklayarak Google Play Mağazasından yükleyebilirsiniz.

Sonrasında videonun linkini ilgili yere yapıştırın ve CHECK URL yazan butona basarak videoyu getirmesini sağlayın. Ardından sağ alt köşedeki indirme butonuna basın ve dilediğiniz formatı seçerek indirin.

Evet hepsi işte bu kadar basit ve kolay arkadaşlar. Yukarıda Instagram video dönüştürücü seçeneklerini sunduk. Umarız sizin için faydalı bir yazı olur. Beğendiğiniz takdirde sosyal medyada paylaşmanızı rica ediyoruz.


Yayımlandı

kategorisi