Instagram Video İndirme Programları Android ve PC İçin

Selam arkadaşlar, bu yazıda Instagram video indirme programlarını tanıtmaya çalışacağım. Hem Android’li telefonlarda hem de Windows bilgisayarlarda Instagram’daki videoları indirmek için bu programları, web siteleri ve uygulamaları kullanmanızı tavsiye ederim.

PC İçin Instagram Video İndiriciler


1. DownloadGram

Tek yapmanız gereken videonun url adresini kopyalayıp yapıştırmak ve Download butonuna basmaktan ibaret. Kullanması en kolay olan arayüze sahiptir ve kusursuz çalışmaktadır.


2. InstaSave

Hem video hem de fotoğrafların URL adresini girip Submit butonuna basarak indirebilirsiniz. Programsız olarak çalışmaktadır.Tek kötü tarafı ise can sıkıcı reklamlar göstermesidir.


3. DownloadRank

Diğerlerinden farklı olarak videoları ve fotoğrafları hashtag etiketine göre, konum bilgisine göre veya profil bilgisine göre seçip indirebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz Instagram fotoğraflarını ve videolarını çok daha pratik bir şekilde bularak indirmeyi sağlıyor. Dilerseniz tüm fotoğrafları toplu olarak bir RAR dosyası içerisinde bile indirebiliyor. Aynı zamanda 30 fotoğrafı veya 30 videoyu paralel olarak indirebilirsiniz.


4. GramSave

Hem kamuya açık videoları ve fotoğrafları hem de özel video ve fotoğrafları indirme imkanı sunuyor. Hem URL linki girerek indirebilir, hem de hashtag etiketini veya anahtar kelimeleri girerek indirebilirsiniz.

Fakat içerisinde çeşitli reklamlar gösterdiğini belirtelim. Sonuçta kimse babasının hayrına çalışmaz.

Android İçin Instagram Video İndiriciler (Apk)


1. Video Downloader for Instagram by InShot Inc

İşini çok iyi yapan ve herkes tarafından sevilen bir Instagram video indirme uygulamasıdır. Çalışma mantığı ise web sitelerle aynıdır. Videonun url linkini yapıştırıp indirme butonuna basarak indiriyorsunuz. Dilerseniz indirmek yerine repost edebilirsiniz.

Google Play üzerinden indir


2. InstaSave

Bu programı kullanarak Instagram’dan video indirmek için öncelikle resmi Instagram uygulamasını çalıştırmalı ve videonun url linkini kopyalamalısınız. Ardından InstaSave uygulamasını açtığınız zaman az önce kopyaladığınız linkin otomatik olarak orada olduğunu göreceksiniz. Tek yapmanız gereken indirme butonuna tıklayıp videoyu indirmekten ibaret.

Google Play üzerinden indir 


3. FastSave for Instagram

FastSave en basit ve kullanması en kolay Instagram video indiricilerden biridir. Toplamda 10 milyondan fazla indirildi ve 600 kişi 5 üzerinden 4.4 puan verdi.

Videoları son derece yüksek hızda indirebiliyor ve toplu işlem özelliği sayesinde paralel indirme yapabiliyor. Ayrıca indirdiğiniz videoları gizleme özelliğine de sahiptir. Böylece başkalarının görmesine engel olabilirsiniz.

Google Play üzerinden indir 


Yayımlandı

kategorisi