İnternetsiz tv izleme programı indir

İnternetten tv izlemek mümkün hatta son dönemde moda haline geldi. Peki internetsiz tv izlemek mümkün müdür? Bu sorunun yanıtı evet. Fakat bunun için bilgisayarı bir televizyona çeviren TV kartı isimli cihazı satın almanız gerekiyor.

Ayrıca bazı tv kartları eskide kaldı ve modern laptoplara takılmıyor. Dolayısıyla eğer bir dizüstü bilgisayar, tablet, laptop yada notebook gibi mobil bilgisayarlar kullanıyorsanız, maalesef eski tip tv kartı satın almanıza gerek yok çünkü takacak bir yuva yok.

Bunun yerine yeni nesil tv kartı satın almalısınız. Çünkü yeni çıkanlar artık USB girişli ve her  bilgisayara takılabilir.

En uygun fiyatlı tv kartlarını görmek ve satın almak için tıklayınız.

Eğer hala masaüstü bilgisayar kasası kullanıyorsanız, muhtemelen tv kartı girişi yer almaktadır.

TV kartınızı satın alıp doğru yuvaya düzgün bir şekilde taktıktan sonra şimdi tv kartınızın önerdiği yada bizzat üretip sunduğu tv izleme programını yüklemeniz gerekiyor.

Fakat ben şahsen ProgDVB isimli programı öneriyorum. Neredeyse tüm TV kartlarıyla uyumlu olan bu program hem ücretsiz hem de Türkçedir. Yukarıdaki resimde ProgDVB yazılımının kullanıcı arayüzü gösterilmiştir. Gayet pratik ve modern bir tasarıma sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

ProgDVB programını indirmek için buraya tıklayınız.

Bu yazıda internetsiz tv izleme programı arayanlar için kaliteli bir yazılım tavsiyesinde bulundum. Bu programla alakalı sorularınız varsa yorum yazarak bize iletebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi