iPhone Etkinleştirme Kilidi Kırma 2020 Kesin Çalışan Yöntem

Merhabalar, bu yazımızda iPhone etkinleştirme kilidi kırma hakkında denenmiş ve işe yaradığı en çok doğrulanmış yöntemi siz değerli ziyaretçilerimiz ile paylaşacağım. Dilerseniz hemen başlayalım.

Arkadaşlar aşağıda anlattığım kırma yöntemi gerçekten uygulayan herkesin sorununu çözdü fakat bana çok sayıda olumsuz mesaj gönderildi. Zira iPhone hırsızları benim anlattığım yöntemleri kullanarak çaldığı telefonlara erişim sağlıyor.

Dolayısıyla bu tarz hırsızlara ve haramzadelere yardımcı olacak değilim. Bundan dolayı maalesef büyük emeklerle yani okuyup araştırıp en ufak detayına kadar yazdığım iPhone etkinleştirme kilidi kaldırma yolunu silmek zorunda kaldım.

Uyarı: Lütfen internetteki sahtekar sitelere kanmayın. Bunların büyük bir kısmı dolandırıcı veya sahtekardır. Kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Önemli not:  Arkadaşlar anlattığım yöntemi sildiğim için bana kızan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. 2020 yılı itibariyle zaten verdiğim yöntem artık işe yaramıyor. Çünkü artık iCloud şifresini kırmak mümkün değil. Bunun nedeni bilgilerin yalnızca telefonda değil, Apple sunucularında da saklanması. Dolayısıyla eğer Apple sunucularında bu bilgileri değiştirmezseniz, kendi telefonunuzda değiştirmeniz artık hiçbir işe yaramaz. Kısacası bundan sonra bu işlem imkansız.

Peki ne yapacaksınız?

Buraya tıklayarak Apple sitesindeki şifremi unuttum isimli sayfayı açın ve orada anlatılan işlemleri uygulayın. Beceremezseniz, Apple müşteri hizmetlerini arayın yada çevrimiçi olarak mesajlaşma yoluyla iletişime geçin. Sizden bir fatura, kimlik fotokopisi yada belge isteyebilir. Bunu gönderirseniz, derhal şifrenizi sıfırlarlar ve sorun tamamen çözülmüş olur.

Yukarıda iPhone etkinleştirme kilidi nasıl kırılır sorusuna kısa ve öz bir cevap verdik. Umarız faydalı olur. Kafanıza takılanları aşağıdan yorum yazarak sorabilirsiniz. Uzman ekibimiz en kısa süre içerisinde cevap vermeye çalışacaktır.


Yayımlandı

kategorisi