iPhone İnternetsiz Müzik Dinleme Programı 2020 (Ücretsiz)

iPhone’de çevrimdışı müzik dinlemek mümkün. Üstelik bunun için en ufak bir ödeme yapmak zorunda değilsiniz. Bu yazıda iPhone internetsiz müzik dinleme programları arasında en iyisi olan Music Cloud Offline adlı uygulamayı sizlere tanıtacağım.

App Store üzerinden Music Cloud Offline uygulamasını yüklemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yükledikten sonra çalıştırın ve aşağıdaki resimde 1 numaralı ok ile gösterilen arama simgesine dokunun. Açılan arama kutusuna sevdiğiniz bir şarkının yada şarkıcının adını yazın. Biz örnek olsun diye Despacito isimli ünlü şarkıyı yazıp arattık.

Çıkan sonuçların her birinin sağ alt köşesindeki küçük indirme simgesine tıklayarak anında telefona indirebilirsiniz. Yukarıdaki resimde 3 numaralı ok ile bu indirme butonları gösterilmiştir.

Eğer indirmeden önce şarkıyı online bir şekilde dinlemek, favorilere eklemek, çalma listesi oluşturmak veya paylaşmak istiyorsanız, çıkan sonuçlardaki her şarkının sağında bulunan ve aşağıdaki resimde 1 numaralı ok ile gösterilen halka içindeki 2 nokta simgesine tıklamanız yeterlidir. Böylece aşağıdaki resimde 2 numaralı ok ile gösterilen alandaki seçeneklerden faydalanabilirsiniz.

Eğer telefona indirdiğiniz tüm müzikleri görmek ve dilediğiniz birine dokunarak dinlemeye başlamak için, sağ alt köşedeki Account yazan simgeye dokunun. Aşağıdaki resimde 1 numaralı ok ile gösterildi.

Açılan ekranda 2 numaralı ok ile gösterilen OFFLINE sekmesine dokunun.

Böylece indirdiğiniz tüm müzikleri liste halinde göreceksiniz. 3 numaralı ok ile gösterilen alanda az önce indirdiğimiz Despacito adlı şarkı görülmektedir.

Yukarıda iPhone internetsiz müzik dinleme programı arayanlar için Music Cloud Offline uygulamasının nasıl kullanıldığını resimli olarak gösterdik. Yapamadığınız veya takıldığınız bir yer olursa, yorum kısmından soru sorabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi