iPhone Müzik İndirme Programları 2020

Merhabalar, bu yazımızda ücretsiz olarak sunulan en iyi iPhone müzik indirme programları hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Bildiğiniz gibi Android’li telefonlarda bedava müzik indirmek veya çevrimiçi müzik dinlemek için çok sayıda kaliteli uygulama bulunuyor. Peki iOS için durum nedir acaba? Gelin birlikte göz atalım.

Tubidy

Hem sevdiğiniz müzikleri hem de beğendiğiniz videoları kolaylıkla telefona indirme imkanı sunar. Hoşunuza giden şarkıları yada pek çok popüler şarkıyı pratik bir biçimde açıp tadını çıkarabilirsiniz. Kullanması kolay arayüzü sayesinde yediden yetmişe herkes rahatlıkla kullanabilir.

App Store mağazasından bedava indirmek için buraya tıklayınız.


Deezer

Müzik veritabanı en büyük olan uygulamalardan biridir ve toplamda 50 milyon civarı şarkıyı barındırır. Tamamen kendi zevklerinize göre müzik listeleri yaratmanıza hatta beğendiğiniz şarkıları yakın arkadaşlarınızla direkt olarak paylaşmaya izin veriyor. Ayrıca müzik çaların tasarımını kendinize göre özelleştirebilirsiniz.

Hemen buraya tıklayarak Deezer uygulamasını App Store’dan yükleyin.


Listen

App Store’da öne çıkan müzik programlarından biri olan Listen sayesinde tamamen bedava müzik dinleyebilirsiniz.

Eğer büyük bir müzik arşivi oluşturmak ve bunlar arasında pratik bir şekilde dolaşmak istiyorsanız, Listen sizin için ideal.

Arayüzü gayet şık ve modern olan Listen uygulamasını buraya tıklayıp indirebilirsiniz.


Musixmatch

Bir kısmını dinlettiğiniz şarkının ismini bulabilen bu uygulama aynı zamanda dinlediğiniz şarkıların sözlerini de ekranda güzel bir şekilde gösteriyor. Yukarıdaki resme göz atarsanız, sözünü ettiğimiz bu iki özelliği iş başında görebilirsiniz.

Fakat bu kadarla da bitmiyor. Musixmatch yeryüzünde en çok şarkıyı bir arada bulabileceğiniz tek platform.

Hemen buraya tıklayıp App Store üzerinden yükleyin.


Music Cloud Offline

Eğer Spotify için her ay ücret ödemeyi istemiyorsanız, bu program sayesinde tüm müzikleri online dinleyebilirsiniz. Ayrıca hoşunuza giden ve her zaman dinlemek isteyeceğiniz her şarkıyı tek dokunuşla telefona indirerek internetsiz bir biçimde dinleyebilirsiniz.

Music Cloud Offline uygulamasını App Store üzerinden yüklemek için tıklayınız.

Aklınızda bulunsun diyebileceğim diğer bazı müzik indirme programları (iOS için): 

  • Freegal Music
  • Free Music Downloader
  • Free MP3BOX
  • Tidal Müzik

Yukarıda iPhone müzik indirme programları ile alakalı detaylı bilgiler sunduk. Bu programlar ile ilgili sormak istediğiniz soruları aşağıdan yorum yazarak sorabilirsiniz. Uzman ekibimiz sizlere yardımcı olmak için bekliyor.


Yayımlandı

kategorisi