İstifa Dilekçesi Örneği 2020 Memur, Özel Sektör, Dernek İçin

İstifa dilekçesi nasıl yazılır bilmiyorsanız, bu yazıda paylaştığımız istifa dilekçesi örneğine bakarak ve kendinize göre gerekli değişiklikleri yaparak kolayca hazırlayabilirsiniz.

Özel Sektörden İstifa İçin

Eğer özel sektörde çalışıyorsanız ve yaşadığınız bazı sorunlardan ötürü istifa etmek istiyorsanız, aşağıdaki şablonu kendinize göre uyarlayıp değiştirerek insan kaynakları müdürüne teslim edebilirsiniz.

Devlet Memurluğundan İstifa İçin

Eğer başka bir iş yapacaksanız yada memurluğu herhangi bir nedenden dolayı bırakmak istiyorsanız, istifa etmek için aşağıdaki memurluktan istifa dilekçesi örneğini kendinize göre değiştirmeniz yeterlidir.

Kadınların Evlilik Nedeniyle İstifa Etme Hakkı Dilekçe Örneği

Kanunlarımız kadınlara özel olarak evlendikten sonra istifa etme ve tazminatını alma hakkı vermektedir. Aşağıdaki dilekçe örneğini kendinize göre uyarlayıp değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Dernekten İstifa İçin

Tüm dernekler aslında resmi kurumlardır. Dolayısıyla istifa etmek için bir dilekçe yazıp vermeniz gerekiyor. Herhangi bir dernekten istifa etmek istiyorsanız, aşağıdaki dilekçe örneğini değiştirip ilgili derneğe teslim edin.

İstifa Dilekçesi Örneklerini PDF Belgesi Olarak İndirin

Bu yazıda memurlar, öze sektör çalışanları, dernek üyeleri ve evlenen kadınlar için en güncel istifa dilekçe örneklerini hem görsel hem de pdf dosyası şeklinde sunduk. Umarız işinize yarar. Sorunuz varsa aşağıdan yorum yazarak sorabilirsiniz. Uzman ekibimiz derhal yanıtlayacaktır.


Yayımlandı

kategorisi