iTunes Müzikleri Android’e Aktarmak Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım

Merhabalar, bu yazımızda iTunes müzikleri Android’e aktarma konusunda sizlere yardımcı olacağız. Hazırlamış olduğumuz resimli anlatım sayesinde bu işlemi kolayca başarabilirsiniz.

Bu işlemler sırasında doubleTwist adlı yazılımın bilgisayar programını ve Android uygulamasını kullanacağız.

Bu nedenle bilgisayar programını buraya tıklayarak indirip bilgisayara kurun.

Ardından Android uygulamasını buraya tıklayarak telefona yükleyin.

Android uygulamasını çalıştırınca aşağıdaki resimde gördüğünüz ekran açılacak.

Burada 1 numaralı ok ile gösterilen sol üst köşedeki üç çizgiye basın ve açılan menüden alttaki resimde gösterilen Settings seçeneğine dokunun.

Karşınıza alttaki resimde gördüğünüz ekran çıkacak. Burada 3 nolu ok ile gösteirlen AirSync seçeneğine basın. Hemen altında yeni seçenekler görünecek.

Bu seçeneklerden 4 nolu ok ile gösterilen Enable AirSync özelliğini açık hale getirin (ON modunda olsun).

6 numaralı ok ile gösterilen şifreyi ve 7 numaralı ok ile gösterilen seçeneğe dokunarak göreceğiniz ip adresini bir yere not edin çünkü bilgisayar programını çalıştırınca bu ikisini girmemiz gerekecek.

Sonrasında 5 numaralı ok ile gösteirlen Set up AirSync seçeneğine basın.

Ardından telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın ve bilgisayarda doubleTwist adlı programı çalıştırın.

Program açılınca üstteki resmin alt tarafında gördüğünüz ufak pencere açılacak ve sizden az önce not ettiğiniz ip numarasını girmeniz istenecek. 8 nolu ok ile gösterilen alana bu ip adresini doğru şekilde girdikten sonra 9 numaralı ok ile gösterilen Connect butonuna tıklayın.

Sonrasında altta gördüğünüz ufak pencere açılacak. Burada 10 nolu ok ile gösterilen alana az önce not ettiğiniz şifreyi doğru biçimde girin.

Zaten şifreyi girer girmez otomatik olarak bağlantı kurulacak ve aşağıdaki pencereyi göreceksiniz. Burada 11 numaralı ok ile gösterilen Sync now butonuna basın.

Ve nihayet mutlu sona ulaştık arkadaşlar. Alttaki resimden de göreceğiniz gibi şarkıları aktarma işlemi başladı ve toplam müzik arşivinize göre birazdan tamamlanacak.

Hepsi bu kadar arkadaşlar. Artık telefonun USB kablosunu bilgisayardan çıkarıp dilediğiniz gibi iTunes müziklerinizi Android’li telefonda dinleyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi