Kapanan Gerçek Çifti Yeniden Açıldı! Peki Nasıl Para Kazanılır?

Yatırımcısına çok para kazandıran ve milyonları peşine takan Gerçek Çiftçi uygulaması oyun oynarken para kazanmayı mümkün hale getiriyordu ve vaktinizi boşa harcamamış oluyordunuz.

Her şey güzel giderken 3.parti yazılımların hile yapmak için kullanılması ve oyunla alakalı basında çıkan asılsız haberler yüzünden oyunun üreticisi yayınlamış olduğu bir mesajla bu oyunu durdurma yani sunucuları kapatma kararı aldı. Mesajı tam olarak şu şekildeydi:

Son zamanlarda hakkımızda çıkan haberlerin asılsız olduğunu bilinmekte fakat yapılan şikayetlerden dolayı Gerçekciftci admini olarak sistemi durdurma kararı aldım.3. parti yazılımların kullanımıda bu sürece etki etmiştir. Bütün kullanıcıların anaparalari iade edilecektir. Yardım için sadece destek sistemini kullanırsanız işleminiz daha iyi birşekilde yapılır. Şu ana kadar yanımda olan bütün kullanıcılara teşekkürleri borç biliyorum. Gerçek Çiftçi Yöneticisi – 4simpsonSon zamanlarda hakkımızda çıkan haberlerin asılsız olduğunu bilinmekte fakat yapılan şikayetlerden dolayı Gerçekciftci admini olarak sistemi durdurma kararı aldım.3. parti yazılımların kullanımıda bu sürece etki etmiştir. Bütün kullanıcıların anaparalari iade edilecektir. Yardım için sadece destek sistemini kullanırsanız işleminiz daha iyi birşekilde yapılır. Şu ana kadar yanımda olan bütün kullanıcılara teşekkürleri borç biliyorum. Gerçek Çiftçi Yöneticisi – 4simpson

İşte kapanmış olan Gerçek Çiftçi oyunu Google Play uygulama mağazasında yeniden açıldı.

Peki bu ikisi aynı oyun mu yoksa sadece isim benzerliği mi var? Açılan yeni oyundan para kazanılıyor mu?

Gerçek Çiftçi

Hayır arkadaşlar maalesef bu oyun sadece isim benzerliğinden ibaret. Fakat gerçekten de bir çiftçilik yapma yani çiftlikte çalışma oyunudur. Her ne kadar bazı ufak sıkıntılar yaşansa bile yeni çıkan sürümde bu problemlerin halledildiği ifade edilmektedir.
Android İçin Gerçek Çiftlik İndir

Yayımlandı

kategorisi