Montaj Programı ve Kullanımı, Video Montaj Nasıl Yapılır?

Bilgisayarda video montajlamak için bulabileceğiniz en iyi ücretsiz yazılım olan Ezvid programı nasıl indirilir ve nasıl kullanılır? Ezvid ile video montajı nasıl yapılır?

Aslında Microsoft’un ürettiği Windows Movie Maker her ne kadar çok eski de olsa kalite ve kullanım kolaylığı olarak Ezvid yazılımından daha iyiydi. Fakat uzun yıllardır güncelleme almaması, Microsoft’un artık arkasında durmaması hatta proje olarak kapatması ve Google Chrome tarayıcısının bu programı artık zararlı yazılım olarak görmesi nedeniyle Ezvid programını tavsiye ediyoruz.

Ezvid dünyadaki en kolay ve en basit video düzenleyicilerden biridir. Tamamen ücretsizdir ve asıl amacı ekranı videoya çekmektir. Ama sabit diskteki diğer videoları ekleyip düzenleme ve montaj yapma imkanı da sunuyor.

Ezvid sayesinde videoya başlık ekleyebilir, açıklama ekleyebilir, filigran (logo) ekleyebilir, var olan filigranı silebilir ve arka plan müziği ekleyebilirsiniz.

Ama ne yazık ki videoyu kaydederken format seçme veya çözünürlük kalitesi seçme imkanı vermiyor. Tüm videoları WMV formatında kaydediyor. Tabii ki online sitelerden veya bazı programlarla WMV’yi MP4 veya diğer formatlara kolayca çevirebilirsiniz. Movie Maker, alternative

Ezvid tamamen ücretsizdir ve hiçbir şekilde sizden bağış istemez yada size reklam göstermez.

Eğer çok basit ve kolay olduğu için Windows Movie Maker programını seviyorsanız, o zaman Ezvid programını da çok seveceğinizden eminiz.

Programı İndir: Ezvid

Ezvid Nasıl Kullanılır?

Ezvid kullanarak video montajı yapmayı öğrenmek için aşağıdaki kısa eğitim videosuna göz atmanız yeterlidir.


Yayımlandı

kategorisi