MP3 İNDİRME PROGRAMI TÜRKÇE ÜCRETSİZ MÜZİK DİNLEME PROGRAMI

Türkçe ve bedava bir MP3 indirme programı arıyorsanız, bu yazıda Windows bilgisayarlar için en iyi müzik dinleme programını paylaşıyoruz.

Hiçbir satın alma teklifi içermeyen yani tümüyle ücretsiz olan bu efsane program sayesinde ister çevrimiçi (online) ister çevrimdışı (offline) olarak müzik dinlemenin keyfini sürebilirsiniz.

Bilgisayardan telefona müzik atmak isteyenler için ideal bir yazılımdır. Üstelik içerisinde hiçbir reklam göstermez. Böylesi bu devirde çok zor bulunur. Tamamen kendini hizmete adamış ve parayı hiç düşünmeyen bir mp3 indirme programıdır. Yapımcısı olan Nitrokod şirketine bir kez daha bu vesileyle teşekkürlerimizi sunuyoruz.

En İyi MP3 İndirme Programı İle Müzik Dinleme ve Kaydetme


Aşağıdaki resimde bu mükemmel mp3 indirme programının ana penceresini görmektesiniz.  En üstteki arama kutusunda şarkıcının yada şarkının adını yazarak dilediğiniz şarkıyı bulabilir ve tek tıklamayla canlı dinlemeye başlayabilirsiniz.

Eğer çok beğendiyseniz, internet bağlantınız olmadığı zamanlarda bile dinlemek isterseniz yada telefona atmak isterseniz, sağ taraftaki indirme butonuna tıklayıp direk olarak indirebilirsiniz.

  • 1 numaralı ok ile gösterilen yerden müzik arayın.
  • 2 numaralı ok ile gösterilen listeden dinlemek istediğiniz müziğe tıklayarak dinlemeye başlayın.
  • 3 numaralı ok ile gösterilen butona tıklayarak şarkıyı bilgisayara indirin.
  • 4 numaralı ok ile gösterilen İndirilenler sekmesine tıklayarak şimdiye kadar indirdiğiniz tüm şarkıları görün ve tıklayarak internetsiz dinelyin.
  • 5 numaralı ok ile gösterilen Favori sekmesine tıklayarak favorilere eklediğiniz tüm müzikleri görün ve tıklayıp dinleyin.
  • 6 numaralı ok ile gösterilen butonlara basarak şarkıyı durdurabilir, ileri yada geriye sarabilir yada bir önceki şarkıya dönebilirsiniz.

Aşağıdaki resimde İndirilenler sekmesi gösterilmiştir.

MP3 İndirme Programını Ücretsiz İndirin



Yayımlandı

kategorisi