SS Alma Programı

Bilgisayarda kaliteli bir SS alma programı arıyorsanız, bu yazıda çok memnun kalacağınız ve tamamen ücretsiz olan bir program tanıtıyorum.

Greenshot isimli program Windows için ücretsiz olanlar arasında en iyi ekran görüntüsü alma aracıdır.

Greenshot İndir

Oldukça hafif olduğu için bilgisayarı hiç yavaşlatmayan bu programın başlıca özellikleri şunlardır:

  • Seçtiğiniz alanın ekran görüntüsünü hızlı bir şekilde yakalar. Ayrıca seçtiğiniz pencerenin veya ekranın tamamının resmini çekebilir.
  • Çektiğiniz ekran resminin üzerine yazı yazabilir, işaret simgeleri koyabilir veya resimli anlatım oluşturmak için diğer özelliklerden yararlanabilirsiniz.
  • Bunların haricinde ekran görüntüsü resmini dosyaya kaydedebilir, yazıcıdan çıktı alabilir, panoya kopyalayabilir, e-posta içerisine iliştirerek gönderebilir, Microsoft Office programlarına gönderebilir veya Flickr gibi fotoğraf yükleme sitelerine yükleyebilirsiniz.

Greenshot programı açık kaynak kodlu, reklamsız ve tamamen ücretsizdir.

Tüm Windows versiyonlarında sorunsuz çalışan Greenshot programını hemen buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Boyutu sadece 1,6 MB. Virustotal.com tarama raporuna buradan göz atabilirsiniz. %100 temiz ve güvenlidir.

Yukarıda SS alma programı hakkında bilgiler paylaştık. Programın kullanımı ve kurulumu ile ilgili sorun yaşarsanız, aşağıdan yorum yazarak bize ulaşabilir ve ücretsiz teknik destek alabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi