Ücretsiz Şarkı İndirme Programı

Bilgisayar için ücretsiz şarkı indirme programı arayan müzik tutkunları için mükemmel 2 program paylaşıyoruz.

Eğer internetten şarkı adı yada sanatçı ismi yazarak müzik aramak ve tek tıkla bilgisayara indirmek istiyorsanız, şuan için piyasadaki en iyi 2 programdan beğendiğinizi deneyebilirsiniz.

1- Free Music Downloader

İlk programımız Free Music Downloader pek çok müzik sitesindeki şarkıları arama ve indirme fırsatı sunuyor. Üstelik o siteleri açmanıza bile gerek yok. Bu programın arayüzünde arama kutusuna şarkıcı adı yada şarkı adını yazıp aratın ve çıkan sonuçlardan indirmek istediğiniz parçaya tıklayarak indirin.

Müzik indirme işlemi yukarıdaki resimde 1, 2 ve 3 numaralı oklarla gösterilmiştir. Önce 1 numaralı ok ile gösterilen arama alanına örnek olarak Madonna yazıp sağ taraftaki Search butonuna basın.

Ardından bulunan sonuçlar arasında indirmek istediğiniz şarkıya tıklayarak seçin ve 3 numaralı ok ile gösterilen Download butonuna basarak indirmeye başlayın.

Eğer şarkıların kaydedileceği klasörü değiştirmek isterseniz, öncelikle 4 numaralı ok ile gösterilen Settings sekmesine tıklayın ve açılan pencerede 5 numaralı ok ile gösterilen üç nokta biçimindeki butona tıklayarak açılan pencereden istediğiniz klasörü seçin. Hepsi bu kadar basit.

Free Music Download programını indirmek için buraya tıklayınız.

Eğer üstteki link çalışmazsa, buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

2- MP3 İndirme Programı

Hiçbir satın alma teklifi içermeyen yani tümüyle ücretsiz olan bu efsane program sayesinde ister çevrimiçi (online) ister çevrimdışı (offline) olarak müzik dinlemenin keyfini sürebilirsiniz.

Bu programın özelliklerine göz atmak, nasıl kullanıldığını görmek ve bilgisayara indirmek için buraya tıklayınız.

Yukarıda işini çok iyi yapan iki süper şarkı indirme programını paylaştık. Umarız beğenirsiniz. Bu 2 programla alakalı sorusu olanlar veya sorun yaşayanlar, aşağıdan yorum yazarak bizimle iletişime geçebilir ve ücretsiz yardım alabilir.


Yayımlandı

kategorisi