Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır? 2020 (Güncel)

Her üyeliğin ve aboneliğin bir başlangıcı olduğu gibi elbet bir sonu da olacaktır. Bu yazıda Swarm hesap silme işlemini resimli olarak anlatıyoruz. Eğer Swarm hesabı nasıl silinir bilmiyorsanız, aşağıdaki açıklamayı okuyarak saniyeler içerisinde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Öncelikle Swarm hesabını dondurma seçeneğinin olmadığını belirtelim. Yani iki şansınız var. Ya hesabı silmek yerine Swarm uygulamasını kaldırıp artık kullanmayacaksınız, ya da Swarm hesabınızı kökten silerek tamamen kurtulacaksınız.

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Telefondan veya tabletten Swarm hesabını silmek şuan için imkansız. Dolayısıyla bilgisayarda Chrome, Firefox yada Edge gibi bir web tarayıcıyı açın ve aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Swarm’ın resmi hesap silme sayfasıdır ve tamamen güvenlidir.

https://tr.foursquare.com/delete_me

Açılan sayfada şifreniz ve kullanıcı adınızla Swarm hesabınıza giriş yapın. Böylece aşağıdaki resimde gördüğünüz sayfa karşınıza çıkacak.

Bu sayfada 1 numaralı ok ile gösterilen yerde size “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusu sorulacak. Bu soruya keyfinize göre bir seçeneği işaretleyerek cevap verin. Ben 2 numaralı okla gösterilen Yararlı görünmüyor seçeneğini işaretledim. Ardından alt taraftaki Emin misin? başlığının altında yer alan uyarıları dikkatlice okuyun.

Delete Account butonuna yani Hesabı Sil butonuna tıklarsanız bütün verileriniz bir daha kurtarılamayacak şekilde silinecek.

Eğer hesabı silmekten yana eminseniz, 3 numaralı okla gösterilen Delete Account butonuna tıklayın. Hepsi bu kadar.


Yayımlandı

kategorisi