Konum Nasıl Atılır? 2020 Telefondan Konum Atma Hızlı Kolay Yolu

Selamlar, bu konuda konum nasıl atılır henüz bilmeyenler için kısaca resimli olarak anlatalım dedik. Günümüzde en çok işe yarayan ve hayatımızı kolaylaştıran özelliklerden biri olan konum atmak aslında hiç de zor değil. Aşağıdaki açıklamayı okuyarak hemen siz de 5 saniye içerisinde konum atabilirsiniz.

Konum atma işlemi genellikle WhatsApp üzerinden yapıldığı için biz de bunu göstereceğiz.

Öncelikle WhatsApp uygulamasını çalıştırın ve konum atacağınız kişinin sohbet penceresini (ekranını) açın.

Ardından yukarıdaki resimde 1 numaralı ok ile gösterilen ataç simgesine basın ve açılan menüde  2 numaralı ok ile gösterilen Konum seçeneğine basın.

Böylece yukarıdaki resimde gördüğünüz ekran karşınıza çıkacak. Tam olarak konumu hesaplaması için birkaç saniye bekleyin ve ardından 3 numaralı ok ile gösterilen Şu anki konumu gönder seçeneğine basın.

Ve işte mutlu son. Üstteki resimde gördüğünüz gibi artık bulunduğunuz yerin konumunu karşı tarafa göndermiş bulunuyorsunuz. Tebrik ederim. Bundan sonra birkaç saniye içinde dilediğiniz herkese bu yöntemle konum yollayabilirsiniz.

Bu sayfada telefondan konum nasıl atılır kısa ve öz bir şekilde anlatmaya çalıştık. Yapamadığınız bir yer olursa veya kafanıza takılan soru varsa, yorum kısmından bize sorabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi