Systemrequirementslab.com nedir? Can you run it nasıl kullanılır?

Merhaba saygıdeğer takipçilerimiz, bu yazıda sizlere Systemrequirementslab.com adlı bir siteyi tanıtacağım. Bu site sayesinde belirli bir oyunu çalıştırmak ve rahat bir şekilde oynamak için bilgisayarınızın şuan ki donanımının uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Yani “acaba bilgisayarım GTA 5’i kaldırır mı?” diye merak ediyorsanız, bu site size yardımcı oluyor.

Burada en üstteki arama alanına “Grand Theft Auto V” yazın ve Can You Run It yazan butona basın. Böylece GTA 5’in sistem gereksinimlerini gösteren sayfa açılacak.

Burada sizin bilgisayarınız GTA 5’i kaldırırmı diye test etmek için Can You Run It butonuna basın.

Böylece Detection.exe dosyası otomatik olarak indirilecek. İndirdiğiniz Detection.exe dosyasına çift tıklayarak çalıştırın. Aşağıdaki pencereyi göreceksiniz.

Burada bir şey yapmanıza gerek yok. Bu ufak yazılım arka planda bilgisayarınızın donanım bileşenlerini analiz ediyor. İşlem bitince GTA 5’in sistem gereksinimlerini gösteren az önceki sayfada artık sizin bilgisayarınızın minimum ve önerilen (recommended) sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığı gösterilecek.

Benim bilgisayarımdaki testin sonuçları aşağıda gösterilmiştir. Hem minimum hem de Recommended alanında yeşil renkli tik (onay) işareti olduğuna göre benim bilgisayarım GTA 5’i rahatlıkla kaldıracak düzeyde demektir.

Zaten şuanda elimde 10 bin liralık oyun bilgisayarı olduğu için bu sonuç normal.


Yayımlandı

kategorisi