Deep Freeze Şifre Kırma ve Şifresiz Kaldırma %100 Çalışıyor

Bilgisayarda Deep Freeze şifresini unuttum. Deep Freeze şifre kırma programı hangisi? Şifresiz Deep Freeze kaldırma veya devre dışı bırakma nasıl yapılır?

Okuldaki bilgisayarlarda veya internet kafelerde Deep Freeze programıyla bilgisayarı dondurdukları için hiçbir yeni ekleme yada çıkartma yapamıyoruz. Yani bilgisayarda kalıcı bir değişiklik yapamıyoruz. Deep Freeze şifresini bilmediğimiz için bu durumu değiştiremiyoruz.

Aynı şekilde evimizdeki bilgisayarda eğer Deep Freeze şifresini unutursak, yeni bir dosya yada program eklemek mümkün olmuyor veya bir programı kalıcı bir şekilde kaldıramıyoruz.

Böyle durumlarda birçok kişi internette Deep Freeze programını devre dışı bırakmak veya dosyaları tek tek silmek için çözüm arıyor ama bulamayınca çözümü format atmakta buluyor. Fakat buna hiç gerek olmadığını kesinlikle söylemeliyim.

Deep Freeze Şifresi Nasıl Kırılır (Kaldırılır)?


Öncelikle Anti Deep Freeze programını buraya tıklayarak bilgisayara indirin. Virustotal.com’da bu dosyaya 69 antivirüs programından sadece Antiy-AVL adlı ne olduğunu bilmediğim bir güvenlik yazılımı virüs uyarısı verdi ama diğer 68 antivirüs programı temiz dedi. Buradan bakabilirsiniz. Kendi bilgisayarımda Avira Antivirus Pro yazılımıyla özel olarak tarattım ve güvenli olduğunu söyledi. Yani binde 999 ihtimalle zararsız diyebilirim.

Bu program Deep Freeze programının son sürümü dahil tüm sürümlerinin şifresini kırabiliyor.

İndirdiğiniz ZIP içerisindeki adf.exe dosyasına çift tıklayarak çalıştırın. Aşağıdaki penceresi açılacak.

Tek yapmanız gereken Open new process (Recommended) yazan seçeneğin kutusunu işaretlemek ve Start butonuna tıklamak. Böylece sizden şifre girmenizi istemeyecek ve şuan ki Deep Freeze şifresini yaklaşık 5 saniye sonunda otomatik olarak kıracak (kaldıracak).

Şifreyi kırdıktan sonra ya direk olarak Deep Freeze yönetim panelini açıyor yada alttaki resimde gördüğünüz gibi şifre girme penceresini açıyor.

Yönetim panelini açarsa sıkıntı yok şifre kırılmış demektir dilediğinizi yapabilirsiniz.

Ama şifre girme ekranı karşınıza gelirse, endişe etmeye gerek yok.

Şifreyi girmeden direk olarak klavyeden Enter tuşuna yada OK butonuna basın.

Böylece yönetim panelini açmış olacaksınız.

Hepsi bu kadar kolay arkadaşlar. Yukarıda sizlere Deep Freeze şifre kırma programını tanıttım. Umarım beğenirsiniz ve faydasını görürsünüz. Teşekkür etmek isterseniz, bir defaya mahsus sosyal medya hesabınızda paylaşınız.


Yayımlandı

kategorisi