Telefona Root Atma Nasıl Yapılır ve En İyi Root Programı Hangisi?

Selam arkadaşlar, bu yazıda telefona root atmak isteyenler için bu işlemin nasıl yapıldığını ve piyasadaki en iyi root atma programının hangisi olduğunu anlatıyoruz.

Eğer söz konusu bir Android telefon ise, KingRoot kesinlikle en kaliteli root atma programıdır ve tamamen ücretsizdir. Üstelik bilgisayarla da hiç işiniz yok. Sadece KingRoot uygulamasının APK dosyasını telefona indirin ve çalıştırarak birkaç dakika içinde root atma işlemini tamamlayın.

KingRoot ile telefon rootlama işlemi yapılışı:

Aslında yapacağınız şey çok basit. KingRoot uygulamasını çalıştırdıktan sonra ekrandaki Get Now seçeneğine dokunmanız yeterli olacaktır. Ardından ekranda root işleminin ilerleme durumunu yüzdesel olarak takip edebilirsiniz.

İşlem tamamlandıktan sonra herhangi bir root kontrol uygulamasını yükleyerek gerçekten root işleminin yapılıp yapılmadığını test edebilirsiniz ama normalde buna hiç gerek yok.

Çünkü KingRoot programı tüm Android’li telefon ve tablet modelleri için kesinlikle en hızlı, en kolay ve hatasız çalışan root atma programıdır.

Android için KingRoot indir

Eğer ben telefonda değil ille de bilgisayarda telefonuma root atmak istiyorum diyorsanız, KingRoot programının bilgisayar yazılımını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Ardından mavi renkli Root yazan butona tıklayarak Android cihazlara root atma işlemini başlatabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi