Türkü İndirme Programı Android Telefon ve PC İçin

Merhabalar, bu yazıda türküleri çok seven ve düzenli olarak dinleyenler için türkü indirme programını tanıtıyoruz. Tamamen ücretsiz olan bu araçlar sayesinde türkünün ismini yazarak arama yapabilir ve direk olarak bilgisayara indirebilirsiniz.

Android’li Telefonlarda Türkü İndirme Programı

Öncelikle DEHA Ltd. şirketinin ürettiği Müzik İndirme Programıburaya tıklayarak Google Play mağazasından yükleyin. Ardından bu programı çalıştırın ve dinlemek istediğiniz türkünün adını yazarak aratıp hemen dinlemeye başlayın. Eğer dinlediğiniz şarkının kalitesini beğendiyseniz, indirme butonuna basarak hemen telefona kaydedin. Böylece bundan sonra internetsiz olarak da bu şarkıyı dinleyebilirsiniz. Toplamda 3000 civarında türkü sözü içeriyor.

Sonrasında Türkülerimiz isimli Android uygulamasını ücretsiz olarak Google Play mağazasından yükleyin.

Yukarıda ekran görüntüsünü gördüğünüz Türkülerimiz uygulaması içerisinde toplam 1705 adet türkünün sözlerini barındırır. En üstteki arama alanından dilediğiniz türkünün adını yazarak aratabilir veya A’dan Z’ye alfabetik listeye göz atarak tüm türküleri görebilirsiniz.

Bilgisayarda (PC’de) Türkü İndirme Programı

Öncelikle Nitrokod adlı şirketin ürettiği Mp3 İndirme Programıburaya tıklayarak bilgisayara indirin ve kurun.

Kurduktan sonra çalıştırınca aşağıda gördüğünüz pencere açılacak.

Burada en üstteki arama alanına indirmek istediğiniz türkünün adını yazın ve aratın. Dilerseniz türkücünün ismini yazarak da aratabilirsiniz. Çıkan sonuçlar arasından indirmek istediğiniz türkülerin sağ tarafındaki indirme butonuna tıklayarak anında hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

Bu şekilde türkü arşivi oluşturabilir ve internete ihtiyaç duymadan özgürce dilediğiniz türküyü saniyeler içinde açıp dinleyebilirsiniz.

Sonrasında buraya tıklayarak SZT Türküler adlı programı indirmenizi ve yüklemenizi tavsiye ediyorum.

Yukarıdaki resimden de fark edeceğiniz gibi içerisinde alfabetik olarak sıralanan tam 1700 tane türkünün sözü bulunuyor. Dilerseniz sağ taraftaki ARAMA bölümünden türkünün adını yada türkücünün adını yazarak arama yapabilirsiniz.

Bu sayfada hem Android telefonlar için hem de bilgisayar (PC) için türkü indirme programı ve türkü sözleri programını paylaştık. Umarız beğenirsiniz ve sosyal medya hesaplarınızda paylaşırsınız.


Yayımlandı

kategorisi