True Key Kaldırma Sorunu Çözümü Programsız

Intel Security tarafından üretilen True Key yazılımını kaldırmak istiyorum ama kalkmıyor ve hata veriyor diyorsanız ve “bir sorun oluştu, lütfen pencereyi kapatıp tekrar deneyin” şeklinde bir uyarı mesajıyla karşılaşıyorsanız, bu sorunun kesin çözümünü bulduğumuzu belirtelim.

Intel Security True Key şimdiye dek ayrı ve bağımsız bir programdı ve bundan dolayı Program Ekle/Kaldır penceresini açıp listeden True Key seçerek kaldırmak kolay idi.

Fakat artık ayrı bir program değil, onun yerine McAfee programının bir parçası olarak yükleniyor. Dolayısıyla Program Ekle/Kaldır penceresinde True Key seçeneği yok ve bu nedenle insanlar kaldıramıyor problem yaşıyor.

Örneğin benim bilgisayarıma McAfee Security Scan Plus yüklediğim zaman otomatik olarak Intel True Key yazılımı da yüklenmiş oldu.

Bazıları da Program Ekle/Kaldır penceresinde True Key programını görmesine rağmen, seçip kaldır dediğinde aşağıdaki resimde gördüğünüz hatayı alıyor.

True Key Nasıl Kaldırılır? Programsız


Aslında el yordamıyla direk olarak silmek mümkün. Bunun için C:Program Files/TrueKey klasörüne giderek Mcafee.TrueKey.Uninstaller.Exe dosyasına çift tıklayıp çalıştırın. Aşağıdaki pencere açılınca sağ alttaki Remove butonuna basın. Hepsi bu kadar basit.

Intel True Key Kaldırma Programı

Eğer yukarıdaki yöntem de işe yaramadıysa yani hata verdiyse, tekrar Program Ekle/Kaldır penceresini açın ama bu defa McAfee şirketinin herhangi bir programı listede varsa onu seçip kaldırın. Çünkü çoğunlukla McAfee içerisinde otomatikman yükleniyor.

Eğer yine de True Key kalkmıyorsa, o zaman kesin çözüm McAfee kaldırma aracıdır. Bu program McAfee şirketinin resmi olarak sunduğu bir programdır ve bilgisayardaki McAfee yazılımlarını kesin bir şekilde sorunsuz olarak kaldırma görevini görür.

McAfee kaldırma aracı indirmek için tıklayınız.

Ücretsizdir ve 10 MB boyutundadır.


Yayımlandı

kategorisi