Wi-Fi Ağına Oturum Açın Hatası Nedeni ve Çözümü

İnternet bağlantısı sorunlarına çözümler sunmaya devam ediyoruz. Bu defa Wi-Fi ağına oturum açın şeklinde karşımıza çıkan hatanın nedenleri ve nasıl çözüleceği noktasında yardımcı olacağız.

Yukarıdaki resimde bu hatanın ortaya çıkma şeklini görebilirsiniz.

Arkadaşlar internette pek çok kişi bu hatayı çözmek için internet ayarlarını sıfırlayın veya telefonu sıfırlayın şeklinde önerilerde bulunuyor. Fakat bunların hiçbiri bir işe yaramaz sakın boş yere denemeyin.

Çünkü WiFi ağına oturum açın hatasının gerçek sebebi faturanın geç ödenmesidir. Fatura geç ödendiği zaman TTNET şirketi otomatik olarak “ttnet borç bilgilendirme” sayfasına yönlendirir ve faturayı ödediğinizde bu yönlendirme kaldırılır. Fakat bu defa yönlendirmeyi kaldırmadığı için telefonda internet bağlantısı sorunu olabiliyor. Hatta bazı sitelere giriş yapamıyorsunuz.

Sorunu çözmek için bu uyarıyı sistemden silmeniz yeterlidir. Eğer silmenize rağmen düzelmediyse, TTnet müşteri hizmetlerini arayın ve borç bilgilendirme sayfasına yönlendirmeyi iptal etmelerini isteyin.

Hepsi bu kadar basit arkadaşlar. Wifi ağına oturum açın hatasıyla alakalı diğer sorularınız için aşağıdan yorum yazarak yardım isteyebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi