Brazzers’a Nasıl Girilir Telefondan?

Selam arkadaşlar, bu yazıda telefondan Brazzers’a nasıl girilir diye soran arkadaşlar için dolaylı yoldan cevap vermek istiyorum. Tüm yasaklı sitelere nasıl giriliyorsa, Brazzers’a da öyle girilir.

Yani yapacağınız birkaç şey bulunuyor. Mesela bilgisayarda yada telefonda DNS değiştirmeyi biliyorsanız, Open DNS adresini yada Google DNS adresini kullanarak yasaklı sitelere girebilirsiniz.

Bunun yerine alternatif olarak bir VPN hizmeti deneyebilirsiniz. Aslında VPN çok daha garantili bir yoldur ve bütün yasaklı sitelere kesin giriş yöntemidir.

Fakat normalde VPN servisleri pahalıdır. Bu nedenle eğer ücretsiz bir VPN hizmeti almak istiyorsanız, Opera tarayıcısının sunduğu bedava VPN özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Tamam çok hızlı değil ama normal bir hızda size geniş bir özgürlük alanı sunuyor ve bu devirde çok büyük bir hizmet olduğunu söyleyebilirim.

Opera tarayıcısı Türkçe ve ücretsizidir. Dilerseniz buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Bunun haricinde dilerseniz Hotspot Shield gibi ücretsiz bir bilgisayar yazılımından faydalanabilirsiniz. Fakat ücretsiz sürümünde her gün sadece 500 MB boyutunda bir kota sunuyor. Bu kotayı aşamazsınız.

Eğer birkaç yasaklı siteye girip bazı ufak tefek işleri halletmek istiyorsanız, Hotspot Shield programı da işinizi görür.

Türkçe ve ücretsiz olan HotSpot Shield programını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Yukarıda brazzersa nasıl girilir telefondan şeklindeki soruya detaylı bir şekilde yanıt verdik. Yine de takıldığınız yerler için yorum yazarak bize sorunu anlatabilirsiniz. En kısa sürede yardımcı olacağız.


Yayımlandı

kategorisi