WiFi Şifre Kırma İndir Android Programı

Android’li telefonlar için en iyi WiFi şifre kırma programını paylaşıyoruz. Artık gittiğiniz her yerde bağlanacağınız bir kablosuz internet ağı bulabilirsiniz.

WiFi Warden isimli Android uygulaması sayesinde çevredeki kablosuz ağların şifresini kırarak direk bağlanabilirsiniz.

Bu program aslında çok pratik bir özellik olan WPS özelliğinin bir açığından faydalanıyor. Normalde etraftaki WiFi modemlere hızlı ve kolay bir şekilde  bağlanmayı sağlayan WPS aynı zamanda ağa sızmak isteyenler için büyük bir açık oluşturuyor.

WiFi Şifre Kırma Programı Nasıl Kullanılır? Şifre Nasıl Kırılır?


Öyle zor ve özel bir ayarı yok. Uygulamayı yükledikten sonra sinyal seviyesi yüksek olan ağlardan dilediğinizi seçip bağlanıyorsunuz.

Ama tek şart bağlanacağınız ağın yanında WPS yazısının olması. Eğer WPS yazısını görüyorsanız, saniyeler içerisinde bu ağa bağlanabilirsiniz.

Ayrıca listelediği kablosuz ağların MAC adresi, kanal, modem üreticisi, mesafe ve şifreleme yöntemi gibi tüm bilgilerini gösteriyor.

WiFi Warden uygulamasını Google Play mağazasından yüklemek için buraya tıklayınız.

Bu yazıda Android’li telefonlar ve tabletler için WiFi şifresi kırma programını tanıttım. Bu programı iyi niyetlerle kullanınız. Örneğin şifresini unuttuğunuz WiFi ağına bağlanmak için kullanabilirsiniz. Kötü niyetlerle kullanmak suçtur ve kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

Önemli not: Bu uygulama yalnızca Rootlu cihazları yani köklendirme işlemi görmüş telefonları ve tabletleri destekliyor.


Yayımlandı

kategorisi