Sitelerden Video İndirme Programı Windows İçin

İnternetteki web sitelerden video indirme programı arıyorsanız doğru adrestesiniz. Bu yazıda şuan için ücretsiz en iyi online video indirici yazılımı sizlerle paylaşıyoruz.

YouTube ve DailyMotion gibi pek çok video izleme sitesi izlenen videoları indirme seçeneği sunmadığı gibi indirmeye de karşılar. Son dönemde YouTube artık  video indirmeyi ücretli aboneler için serbest duruma getirdi fakat kimse her ay para ödemek istemez.

Dolayısıyla sitelerden izlediğimiz videoları bilgisayara indirmek için bu ihtiyaca cevap veren bazı 3.parti yazılımlar üretildi. Bunların pek çoğu çöp niteliğinde, sadece reklam gösterip para kazanmayı amaçlayan hatta bazıları bilgisayara virüs bulaştıran programlardır.

Telefon Haber olarak biz VDownloader adlı yazılımı öneriyoruz. Başta  YouTube olmak üzere tüm popüler video sitelerinden video indirebiliyor. Bunlar arasında Facebook, Instagram, Twitter, Bing, Soundcloud, Vimeo, VK, TED, Metacafe, ESPN, Twitch, BREAK, Dailymotion ve MTV gibi siteler de bulunuyor.

Ayrıca video kalitesini seçme imkanı ve indirdikten sonra dosyanın formatını dönüştürme imkanı da sunuyor.

Çevirebileceğiniz formatlar ise şunlardır: AVI, MKV, MP4, MPG, 3GP, VCD, SVCD, DVD, FLV, MP3 (yalnızca ses).

Bu programı en büyük artılarından biri de geçmişte indirdiğiniz videoların bilgisini kaydetmesi. Ayrıca videoları Android ve iPhone üzerinde izlemek için uyumlu formatta indirmesi de şahane.

Fakat çok ender de olsa bazen videoları indirmeyi başaramıyor.

VDownloader programını indirmek için tıklayınız

Desteklenen işletim sistemleri: Windows 10/8/7/XP/Vista.


Yayımlandı

kategorisi