Instagram’da engellendiğimi nasıl anlarım? 2020 kesin yöntem

Selamlar, bu yazıda instagram’da engellendiğimi nasıl anlarım diye merak edenler için en garantili yöntemi anlatıyorum.

Sosyal medyada insanların birbirini engelleme özgürlüğü var fakat kimin sizi engellediğini görme özgürlüğünüz yok. Bunu kendi yöntemlerinizle çözmek zorundasınız.

Fakat endişe etmeye gerek yok. Burada anlatacağım basit ve kolay yöntemle kesin olarak bir kişinin sizi engelleyip engellemediğini öğrenebilirsiniz. Üstelik hiçbir ekstra uygulamaya falan gerek yok.

Tek yapmanız gereken Instagram’da sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin profiline bakmaktan ibaret.

Mesela bu kişinin profilini Instagram’da arayın. Eğer sizi engellemiş ise, bu kişinin profilini arama sonuçlarında göremezsiniz.

Ama eğer bu kişi instagram profilini kapatmışsa yani tamamen silmişse, o zaman arama sonuçlarında zaten görünmez.

Dolayısıyla bu kişinin sizi engellediğinden %100 emin olmak için başka bir arkadaşınızın profiline girin ve sizi engellediğini düşündüğünüz kişiyi tekrar aratın. Eğer profili bulursanız, sizi kesin olarak engellemiş demektir. Eğer profili bulamazsanız, demek ki bu kişi aslında instagram profilini kapatmış yani silmiş.

Eğer bir kişinin profiline girerseniz ve bu kişinin çok sayıda fotoğraf paylaşımı olduğu halde karşınıza “görüntülenecek içerik yok” mesajı çıkıyorsa, o zaman maalesef sizi engellemiş demektir.

Bu anlattığım yöntemin haricinde sakın ola başka uygulama yüklemeyin yada sahtekar sitelere şifrenizi girip sorgulama yapmayın. Instagram hesabınızı çalabilirler. Hatta telefona virüs bulaştırıp kredi kartınızı bile çalabilirler. Bu yüzden sadece anlattığım yöntemi deneyin.


Yayımlandı

kategorisi