Bilgisayardan Whatsapp’a girmek telefonsuz (2020)

Telefon olmadan bilgisayardan WhatsApp’a girilir mi? Tamamen telefonsuz olarak Bilgisayarda WhatsApp açmak ve mesajlaşmak mümkün müdür?

Evet arkadaşlar gerçekten de böyle bir şey mümkün. Normalde telefon kullanmadan yani bir SIM kart olmadan WhatsApp’a girilemez fakat Android emulator programları sayesinde böyle bir şey mümkün hale geliyor.

Ben şahsen sizlere Bluestacks App Player programını tavsiye ediyorum.

Buraya tıklayarak Bluestacks programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Normalde Android oyunlarını daha performanslı ve konforlu bir şekilde bilgisayarda oynamak amacıyla üretilen bu program aslında tüm Android uygulamalarını çalıştırabildiği için telefonsuz WhatsApp kullanmak açısından da oldukça faydalı oluyor.

Bluestacks programını bilgisayara yükleyip çalıştırın ve Android hesabınıza giriş yapın yada yeni bir Gmail adresi açarak yeni bir Android hesabı oluşturabilirsiniz.

Ardından Google Play uygulamasını açın ve WhatsApp uygulamasını yükleyin.

Sonrasında WhatsApp’ı kullanabilmek için bir defaya mahsus gerçek bir telefon numarası gireceksiniz ve bu numaraya bir doğrulama kodu gelecek. Bu doğrulama kodunu WhatsApp’a girince artık telefon numarasına, sim karta veya telefonun kendisine bile gerek kalmayacak. Bundan sonra dilediğiniz zaman Bluestacks programını açıp WhatsApp hesabınıza girerek mesajlaşabilir ve dosya gönderebilirsiniz.

Fakat doğrulama kodu için girdiğiniz telefon numarası üzerine başka bir WhatsApp hesabı olmaması gerekiyor. Yani aynı telefon numarasından aynı anda iki farklı bilgisayarda giriş yapmaya çalışırsanız başarısız olur. Birini kapattıktan sonra diğerine giriş yapabilirsiniz. Yani diğer bilgisayardaki WhatsApp hesabından çıkış yapınca ancak başka bir bilgisayarda yeniden giriş yaparak kullanabilirsiniz.

Ama burada asıl mesele en baştaki doğrulama olayından sonra bundan sonra telefonsuz bir şekilde bilgisayardan WhatsApp’a girebilmektir ve gerçekten şahane bir ayrıcalıktır.

Bu olayı daha detaylı ve daha anlaşılır bir şekilde öğrenmek için aşağıdaki kısa videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.


Yayımlandı

kategorisi