Facebook Hesap Çalma Programsız 2020

Selam arkadaşlar, bu yazıda programsız olarak Facebook hesap çalma konusunda çok önemli bilgiler paylaşacağım.

Yukarıdaki HackFreeOnline.com sitesi bahsettiğim türde sitelerden sadece bir tanesidir. Bunun gibi daha pek çok Facebook şifre kırma sitesi bulunuyor. Bu sitelere kurbanın yani şifresini kırmak istediğiniz kişinin Facebook profil sayfasının linkini kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve HACKING yazan butona tıklıyorsunuz. Böylece hemen alt tarafta size kullanıcı adı ve şifre bilgisini veriyor. Tabii eğer bu ucuz numarayı yersen ve tuzağa düşersen.

Peki bunlar gerçekten vaat ettiği şeyi yapıyor mu?

Hayır, arkadaşlar  bunların Facebook şifresini kırması mümkün değil. Nedeni çok basit. Günümüzde Facebook’un kabul ettiği minimum şifre uzunluğu ve araya sayıların yada özel sembollerin karıştırılması sebebiyle, bugün standart bir Facebook şifresinin bu programlarla kırılması nerden baksan 50 yıl sürer. Evet tek bir hesabın şifresini çözmesi ve bulması bu kadar sürer. Yani pratikte böyle bir program olamaz.

Madem bir işe yaramıyor peki bunlar neden var?

Çok basit arkadaşlar. Bu programların amacı aslında sizin istediğiniz kişinin hesabını çalmak falan değil. İki amaçları olabilir. Birisi sizin bilgisayarınızı yada telefonunuzu hacklemek, virüs bulaştırmak ve özel bilgilerinizi çalarak zarar vermek. Diğeri ise yalnızca ziyaretçi çekip gösterdiği reklamlarla üç beş yolunu bulmak.

Diyeceğim o ki arkadaşlar, siz siz olun ve basit bir merak uğruna bu programların tuzağına düşerek kendinizi yakmayın. Sonra çok başınız ağrır.

Ayrıca Türk ceza kanununa göre başkasının Facebook şifresini kırmak ve sosyal medya hesabını çalmak suçtur. Bunun hapis cezası vardır.


Yayımlandı

kategorisi