Facebook Video İndirme Programları ve Siteleri Android iPhone PC

En iyi, en hızlı ve kullanması en kolay Facebook video indiricileri paylaşıyoruz. Google’dan sonra dünyanın en çok ziyaret edilen ikinci sitesi olan Facebook sosyal mecrada ise çıktığı ilk yıldan beri zirvede yer alıyor. Her gün Facebook’a milyonlarca video yükleniyor. Bunlardan beğendiğiniz videoları Windows bilgisayara, iPhone’a yada Android’li telefona nasıl indireceğinizi biliyor musunuz?

Piyasada bunu yaptığını iddia eden ama büyük çoğunluğu virüslü veya yalan dolan olan çöp yazılımları boş verin. İşte karşınızda işini kusursuz yapan en kaliteli 5 Facebook video indirme programı ve online video indirme sitesi.

PC İçin En İyi Facebook Video İndiriciler


1. FBDOWN.net

Facebook’taki videonun sayfasını açın ve URL adresini kopyalayın. Ardından fbdown.net sitesini açın ve Enter Facebook Video Link… yazan alana URL adresini yapıştırıp Download butonuna basın. Hepsi bu kadar basit. Ama müzik gibi telif hakkı içeren videoları müzikleriyle birlikte indirmeye izin vermiyor. Bu nedenle “Video with No Audio” (sessiz video)  seçeneğini seçip indirmek zorundasınız.


2. SaveAs.co

Web tabanlı bir başka Facebook video indirme sitesidir. Herhangi bir yükleme yada kayıt işlemine gerek yoktur. Ayrıca Facebook’taki canlı videoları bile indirme seçeneği sunuyor. Fakat bazı reklamlar gösterdiğiniz ve bazı kullanıcıların bundan şikayetçi olduğunu da belirtmek zorundayım. Bana kalırsa reklamlar gayet düzenli ve hiç de rahatsız edici değil.

Klasik bir şekilde video sayfasının url adresini kopyalayıp yapıştırın ve Downlaod yazan butona basın. Video inmeye başlayacaktır.


Android İçin En İyi Facebook Video İndiriciler

1. Video Downloader for Facebook by Rimal Capital

Toplamda 50 milyon kişinin kullandığı bu program tam 1 milyon kişi tarafından oylanmış ve 5 üzerinden 4.6 gibi çok yüksek bir puan almayı başarmış. Görünüşe göre Android’li cihazlarda Facebook’taki videoları indirmek için bulunabilecek en iyi program.

Videoyu indirmek için önce Facebook hesabınıza giriş yapmalısınız. Ardından Browse Facebook butonuna basarak Facebook duvarını açın ve indirmek istediğiniz videoya tıklayarak indirmeye başlayın. Tüm indirdiğiniz videoları görmek içinse DOWNLOADED VIDEOS butonuna basın.

Bu uygulama ücretsiz ama reklamları kapatmak isterseniz ücret ödemeniz gerekiyor.


2. Facebook Video Downloaders by InShot Inc

Tamamen ücretsiz olan bu programın içerisinde reklamlar gösterilmektedir. Facebook’tan videoyu indirmek için öncelikle hesabınıza giriş yapın, ardından video sayfasını açın, videoya tıklayın ve indirme seçeneğine dokunun. Videoyu MP4 formatında indirmektedir.

Bu programı tüm dünyada 10 milyon kişi kullanıyor.

iPhone İçin En İyi Facebook Video İndiriciler


1. MyMedia Video Downloader

 

Bu programla iPhone’da Facebook videosu indirmek için öncelikle Facebook’taki videonun URL adresini kopyalamanız gerekiyor. Bunu resmi Facebook uygulamasından veya web tarayıcıdan Facebook hesabınıza giriş yaparak yapabilirsiniz. Kopyaladıktan sonra MyMedia uygulamasını çalıştırın, ardından SaveFrom.net sitesine girin ve url adresini yapıştırarak indirme tuşuna basın.


2. Cydia Prenesi

Bu programı kullanmak için iPhone’da jailbreak işlemi yapmanız gerekiyor. iOs 8 ve üzeri sistemlerle uyumludur.

Uygulamayı yükledikten sonra resmi Facebook uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz videonun üzerine basın. Böylece açılan Download this video seçeneğine dokunarak indirmeye başlayın.

Cydia Prenesi indirmek için tıklayınız: http://www.ios9cydia.com/


Yayımlandı

kategorisi