Google Hesap Açma Nasıl Yapılır? 2020 Resimli Anlatım Kolay Yolu

Merhabalar, bu yazıda Google hesap açmak isteyen ama nasıl yapıldığını bilmeyen kişiler için kısa bir resimli anlatım hazırladık. Mümkün olan en hızlı ve en kolay şekilde Google hesabı açmanız için gerekenleri resimlerle gösteriyoruz.

Öncelikle aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

https://accounts.google.com/SignUp

Böylece aşağıdaki resimde gördüğünüz Google hesap açma formu karşınıza çıkacak. Bu formda ad, soyad, kullanıcı adı ve şifre gibi istenen bilgileri doğru bir şekilde girin.

Kullanıcı Adı olarak seçtiğiniz şey eğer daha önce alınmış ise hata verir. Bugüne kadar kimsenin almadığı orijinal bir kullanıcı adı seçmelisiniz.

Şifre olarak ise harf, sayı ve özel sembol içeren güçlü bir şifre seçmenizi öneririm. Mesela 57telefonhaber*? gibi bir şifre gerçekten kırılması imkansız şifreler arasında yer alır.

Ardından sağ alt köşedeki İleri butonuna basın.

Açılan sayfada zorunlu olmamakla birlikte telefon numaranızı girebilirsiniz. Aynı şekilde zorunlu olmamakla birlikte kurtarma e-posta adresini girebilirsiniz. Bence bu bilgileri doldurun. Çünkü hem telefon numarası hem de email adresi sayesinde şifre kurtarma, şifre yenileme ve şifre sıfırlama işlemlerini kolayca yapabilirsiniz.

Ardından doğum tarihinizi ve cinsiyetinizi seçip İleri butonuna tıklayın.

Açılan sayfada Gizlilik ve Şartlar‘ı okuyup kabul etmeniz istenir. Kabul etme seçeneğini görmek için sağ tarafta kırmızı renkli ok işaretiyle gösterilen kaydırma çubuğunu en aşağıya kadar çekmeniz gerekir. Böylece görünecek olan Kabul ediyorum butonuna basın.

Ve işte mutlu son. Aşağıdaki resimde gördüğünüz sayfa açıldığı zaman Google hesabınız da açılmış demektir. Hayırlı uğurlu olsun efendim güle güle kullanın.


Yayımlandı

kategorisi