İGDAŞ Abonelik İptali Dilekçe Örneği 2020

Taşınma nedeniyle adınıza olan İGDAŞ aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız, bu yazıda paylaştığımız İGDAŞ abonelik iptali için dilekçe örneğini indirip kendinize göre uyarlayarak yani gerekli değişiklikleri yaparak İGDAŞ şubesine teslim edebilirsiniz.

Aşağıdaki resimde güncel (yeni) İGDAŞ Abonelik İptali Dilekçe Örneğini görmektesiniz.

Bu formu doldurduktan sonra aşağıda adresi verilen İGDAŞ merkezine verebilirsiniz.

İGDAŞ’ın Genel Müdürlüğü’nün tam adresi, Kazım Karabekir Caddesi, No: 4 34060, Alibeyköy / İstanbul’dur. Telefon numarası, 0212 499 11 11 faks numarası, 0212 499 11 66’dır. Çağrı merkezine ulaşmak için 0212 153 00 00 ya da 153 aranabilmektedir. Her türlü bilgiyi edinebileceğiniz ve işlem yapabileceğiniz internet adresi ise, www.igdas.istanbul’dur. Doğalgaz ile ilgili acil durumlar söz konusu olduğunda 187 aranmalıdır.

Fakat İGDAŞ aboneliği için bir dilekçeye gerek olmadığını belirtelim. Çünkü dilerseniz İGDAŞ’ın resmi web sitesine girerek abonelik iptali işlemlerini internetten çevrimiçi olarak gerçekleştirebilirsiniz. Hemen üstteki paragrafta verdiğimiz İGDAŞ’ın resmi web sitesi linkine tıklayın ve menülerden abonelik iptaline giriş yapın.

Yayımlandı

kategorisi