Instagram Takipçileri Toplu Çıkarma 2020

Herkese selam, bu sayfada pek çok instagram kullanıcısının talep ettiği bir konuda yani Instagram takipçileri toplu çıkarma ile ilgili sizlere yardımcı olacağız.

Bazı kişiler diğerlerinden çok takip edilir. Mesela fiziksel olarak güzel bir görünüme sahip olduğu için paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi görebilir. Bazıları da sevilen paylaşımları nedeniyle büyük kitleler tarafından takip edilir. Bunların dışında bazıları da vardır ki takipçi satın alarak kitleler tarafından takip ediliyormuş gibi gösterir fakat bu takipçilerin çoğu robot yani sahtedir.

Her ne sebeple olursa olsun, Instagram’da en çok yapılan işlemlerden biri takipçi çıkarmaktır. Eğer birkaç takipçi çıkartacaksanız, bunda bir problem yok. Ama eğer binlerce takipçiniz varsa ve hepsini silmek istiyorsanız, bunu tek tek yapmak hem bir zaman kaybı hem de bir işkenceye dönüşecektir.

Instagram Toplu Takipçi Silme


Çok sayıda takipçiyi çıkarmak için toplu silme seçeneğini aramanız çok normal. Ama maalesef Instagram’da takipçileri toplu olarak silme seçeneği yok.

Google Play’de takipçileri toplu silmek için bazı uygulamalar var fakat bunlar Instagram tarafından önerilmiyor hatta uzak durulması tavsiye ediliyor. Çünkü genellikle bu uygulamalar sorunlara yol açıyor. Instagram hesabınızın çalınmasın da tutun da, giriş problemleri yaşanmasına, bazı özelliklerin bozulmasına veya çıkış yapılamamasına yol açabiliyorlar.

Eğer bilgisayarda web tarayıcısı üzerinden toplu takipçi silmek isterseniz, bu iş için de bazı Chrome eklentileri mevcut. Fakat onlar da kesinlikle tavsiye edilmiyor.

Ama benim başka şansım yok, mecburen takipçilerin hepsini birden toplu olarak çıkartmak zorundayım diye düşünüyorsanız, o zaman sizlere nuking isimli uygulamayı öneriyoruz.

Yine de takipçileri toplu çıkartmak yerine hesap güvenliğiniz için tek tek çıkartmayı denemenizi tavsiye ediyoruz.

Ayrıca daha önce başka uygulamalara izin verdiyseniz, Instagram hesabınızın güvenliği için bu izinleri iptal etmenizde fayda var.


Yayımlandı

kategorisi