iPhone 11 ve iPhone XS Kamera Karşılaştırması Hangisi Daha İyi?

Merhabalar, bu yazımızda Apple’ın yeni çıkardığı iPhone 11 ürünü ile önceki ürünleri olan iPhone X ve iPhone XS ürünleri arasında yapılan kamera testi ve bu testin sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

İddia edilene göre iPhone XS modelinin kamerası iPhone X’in geliştirilmiş ve iyileştirilmiş hali. Yine iddiaya göre iPhone 11 ile birlikte Apple kamera açısından yeni bir çığır açtı.

Kısaca özetleyecek olursak; iPhone 11’in sahip olduğu yüksek dinamik aralık, ön ve arka kamerada yer alan detay seviyesi, gece modu, video sabitleme teknolojisi ve ultra geniş açı kamerası sayesinde iPhone 11 ile çekilen görüntüler gerçekten iPhone XS’den fersah fersah daha kaliteli.

Peki gerçekten bu doğru mu? Dilerseniz iPhone XS ve iPhone 11 arasında gerçekleştirilen kamera karşılaştırmasının sonuçlarını içeren aşağıdaki kısa videoya göz atarak bunu kendi gözlerimizle canlı canlı görelim.

Videonun dili İngilizce ama dilerseniz video penceresinin sağ alt köşesindeki beyaz kare simgesine tıklayarak otomatik Türkçe altyazı çevirisini açabilirsiniz.

Ama zaten konuşulanları anlamaya bile hiç gerek yok. Çünkü her şey ortada, anlatmaya gerek yok, zaten kendi gözlerinizle farkı hemen görüyorsunuz.


Yayımlandı

kategorisi