iPhone’da Snapchat Sahte Konum Nasıl Yapılır? (JailBreaksiz)

Selamlar, bu yazıda iPhone kullanıcıları için Snapchat sahte konum ayarlamayı anlatıyorum. Üstelik Jailbreak işlemine gerek yoktur.

Bildiğiniz gibi Snapchat uygulaması Snap Map üzerinde konumunuzu gösteriyor. Eğer gerçek konumunuzu gizlemek isterseniz, Ghost Modu açık hale getirebilirsiniz.

Ardından SnapChat ile sahte konum ayarlamak için SnapChat’in değiştirilmiş bir versiyonunu kullanmalısınız (tıpkı WhatsApp Plus gibi).

Ben burada Snapchat++ IPA adlı uygulamayı kullanacağım. Bu uygulamayı yüklemek için önce aşağıdan .ipa uzantılı dosyayı indirmeniz gerekiyor. Bu ipa uzantılı dosyayı iPhone yüklemek içinse Cydia Impactor adlı bir yükleyiciyi indirmeniz gerekiyor.

Bu iki dosyayı indirdikten sonra iPhone cihazını bilgisayara bağlayın ve Cydia  Impactor programını çalıştırın. Bir süre sonra cihazı tanıyacak ve aşağıdaki gibi görünecek.

Yukarıdaki pencerede ipa dosyasını bulup Start butonuna basın. Böylece Snapchat++ uygulamasını iPhone’a yüklemiş olacaksınız.

Şimdiyse bu yeni uygulamaya güvendiğimizi onaylayacağız. Bunun için Ayarlar uygulamasını açın ve Genel > Profil & Cihaz Yönetimi yolunu izleyin. Açılan ekranda iTunes hesap seçeneğine dokunun ve ardından Güven (izin ver) seçeneğine basın.

Artık Snapchat++ uygulamasını çalıştırın. Orijinal uygulamadan hiçbir farkı yok. Aynı kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın.

Bundan sonra Snapchat hesabınızda dilediğiniz konumu seçebilirsiniz. Aşağıdaki resimde bu özellik gösterilmiştir.


Yayımlandı

kategorisi