Pubg Mobile Hata Kodu 554828179 Nedeni ve Çözümü Nedir?

Selam arkadaşlar, bu yazıda Pubg Mobile hata kodu 554828179 hatasının nedeni ve çözümü noktasında sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Gün geçmiyor ki Pubg Mobile ile ilgili bir hata yada sorun daha ortaya çıkmasın. Henüz ilk günden ortaya çıkan yükleyememe ve giriş yapamama sorununun çözümünü sunmuştum. Bu defa yeni bir hatayı hep birlikte düzelteceğiz.

Pubg Mobile Hata Kodu 554828179 Neden Olur?

Her hata kodu ters giden farklı bir durumun habercisidir. Mesela internet bağlantısı kesilirse başka bir hata kodu görürsünüz ama depolama alanında sorun oluşursa başka bir hata kodu ile karşılaşırsınız. Fakat henüz 554828179 koduyla bilinen bu hatanın ne anlama geldiği ile ilgili internette hiçbir bilgi yok. Bundan dolayı kendi tecrübelerimden yola çıkarak size çözüm yolu sunacağım.

İlk olarak telefonda birkaç ince ayar yapacağız. Öncelikle oyunun yeni bir güncellemesi var mı yok mu diye kontrol edin ve eğer yeni bir güncelleştirme çıkmışsa hemen yükleyin.

Ardından cihazın Ayarlar ekranına giriş yapın, sonrasında Uygulamalar seçeneğine dokunun ve karşınıza çıkan ekranda Pubg Mobile oyununa dokunun. Böylece Pubg Mobile oyununun uygulama ayarları karşımıza çıkacak.

Bu ekranda Ön belleği temizle yazan butona basın. İşlem bitince artık Pubg Mobile oyununda Pubg Mobile Hata Kodu 554828179 sorununu çözülmüş olacak.

Benim kendi telefonumda yaptığım bu işlem hatayı düzeltti. Eğer sizde işe yaramazsa, aşağıdan yorum yazarak iletişime geçin. Bizzat yardımcı olacağım.


Yayımlandı

kategorisi