TV İzleme Programları Türkçe ve Yabancı Kanallar

Windows için en iyi TV izleme programları nelerdir?

Bilgisayarda televizyon izlemek başkadır. Ekran kartının getirdiği görüntü kalitesi ve istediğiniz kanallar arasında çok hızlı geçiş yapma kolaylığı PC’de TV izleme alışkanlığı kazandırıyor.

Şuan için internetteki seçenekler arasında en iyisi TürkTV gibi görünüyor. Tabii ki daha iyi programlar var fakat onların da Türkçe kanal desteği olmadığı için pek cazip durmuyor.

Oysa TürkTV toplam 150 farklı ülkeden kanal izleme imkanı sunuyor. Bunlar arasında ATV, STV, TGRT, NTV, Sky Türk, NTV/MSNBC, Kanal7, TRT INT, TRT 1, TRT 2, TRT 3, TRT 4 gibi popüler Türkçe yayın yapan kanallar bulunuyor. Ayrıca yabancı belgesel kanalları, yabancı müzik kanalları, yabancı spor kanalları ve yabancı haber kanalları da yer almaktadır.

Önemli not: Bazı kanalların görüntüsü bulanık olabilir ama bunlar programın kusuru değil, o kanalın kendi kusurudur veya sizin bağlandığınız internetin yavaş olmasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca birkaç kanalın açılmadığını fark ederseniz, bunları açmak için AOL eklentisini yüklemeniz gerektiğini belirtelim.

TürkTV İndirmek İçin Tıklayınız

Yukarıdaki link çalışmaz ise aynı TürkTV programını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Uyarı: Bu program içerisinde reklamlar gösterdiği için ve kurulum esnasında bazı ücretsiz yazılımlar yüklemeyi teklif ettiği için antivirüs programları tarafından uyarı verebilir. Ama bu virüslü yada zararlı olduğu anlamına gelmez. Çünkü rahatsızlık veren teklifler ve reklamlar da artık zararlı olarak görülmeye başlandı. Fakat bu programı yapanların da bir şekilde para kazanması gerekiyor.


Yayımlandı

kategorisi